dinsdag 24 juni 2014

Vintage Pastoe kast

Afgelopen zondag haalden we vast een kast uit elkaar, om te kunnen verhuizen. Blijkt het een Pastoe kast te zijn. (Mocht je het merk niet kennen, ze maken prachtige meubels). Ooit gekocht bij de kringloop. Maar goed dat ik niet wist dat het een vintage Pastoe kast is, want we hebben in de achterkant gaten gemaakt voor de bekabeling.

Dinsdag, 17.20 uur en ik ben 6 dagen vrij. Ja, van mijn werk dan. Volgende week dinsdag ga ik pas weer naar mijn werk. Nu de kluskleding aan. Kijken wat ik nog voor maaltijd kan 'brouwen', op naar het klushuis, waar sinds gisteravond de badkamer vormt krijgt. Ik heb een inloopkast van behang voorzien. Dat wordt onze computerplek. Tenminste, in gedachten is het dat al.

Ik ben benieuwd of ik de komende dagen tijd en/of zin heb om te bloggen. (Zin altijd normaal gesproken :)) Anders ben ik er volgende week weer. Als het rijke wijf dan. Niet meer van twee hoog achter. Jihaa.

4 opmerkingen:

 1. Ja die Pastoekasten zijn geld waard als het uit de meest gewilde serie is.
  Ik heb er een 3-delig dressoir van, van MP voor 225,euro, en ook hier zitten aan de achterkant extra gaten, dat maakt voor de waarde nauwelijks uit.

  Zoek nog steeds een TV deel voor ernaast maar daar is bijna niet aan te komen, ga meteen weer naar MP om te zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, ik ben dol op Pastoe meubelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo kun je nog verrast worden als je een kast uit elkaar haalt.
  Veel succes met verhuizen binnenkort :)

  BeantwoordenVerwijderen