maandag 9 juni 2014

Plannen vallen in het water

Pinkstermaandag. Daar zit ik dan in mijn bikini. Aan de eetkamertafel, in ons oude huis. Het weekend liep iets anders dan we in eerste instantie bedacht hadden. Zaterdag ging onze dochter uit logeren bij een vriendinnetje. Wij brachten de middag al klussend door (wat een verrassing :)). 's Avonds deden we een rondje I.kea, vanwege de nieuwe keukens. Veel inspiratie opgedaan. Nieuwe pannen gekocht en een tas vol met lampen. De zolder en overloop op de eerste verdieping kunnen voorzien worden van verlichting.

Gisteren zou onze dochter op tijd terug komen. Uiteindelijk werd dat pas een uur of vier. Gezien het weer, was het gisteren geen stranddag. Dat zouden we vandaag doen. Na een rondje I.kea vanmorgen (nu kijken voor nieuwe eetkamerstoelen en een bank), reden we naar het klushuis. Om de auto van binnen te stofzuigen, wat dingen in de grondverf te zetten. Daarna zouden we door naar het strand. Boeken, tijdschriften, stoeltjes, handdoeken, zonnebrand en de 'hele prut' hadden we klaarstaan.

Tot.... het heel hard begon te regenen :( Gelukkig lagen we nog niet op het strand haha. Dus nu weer thuis. Manlief ruimt de kelder op/uit. Dochter zit in haar pyjama en met een fleece dekentje op de bank. Ze kijkt voor de tigste keer naar de film 'Briefgeheim'. En ik... Nou, na het typen van dit blogje gaat mijn bikini uit. Huissetje aan. Daarna aan de slag om het 'slagveld' in het huis een beetje weg te werken. De eerste meubels hebben we al verhuisd. Mijn bureautje en twee stoelen uit de hobbykamer hebben al een plek op zolder gekregen. Wel een goed gevoel. Met nog een kleine drie weken te gaan, moeten we nu ook wel echt doorpakken.

2 opmerkingen:

 1. Hier zijn we ook eerder naar huis gegaan vanwege het weer. Wat kan het dan ineens spoken. Fijn dat jullie al wat hebben kunnen verhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verschil met het weer. Hier kunnen de kinderen niet slapen van de hitte. We wonen in Friesland. En het is de hele dag al zo drukkend benauwd, echt om niks te doen behalve in de schaduw zitten en drinken.

  Jammer dat nu wel de stranddag in het water viel. Heel veel succes nog met de laatste weekjes klussen voor de verhuis.

  groetjes,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen