woensdag 4 juni 2014

Klaar voor dit jaar

Nou ja, nog niet helemaal klaar met de tandarts dit jaar. Wel op het gebied van 'werkzaamheden'. Ik bleek 5 lekkende vullingen te hebben. Begin van dit jaar kon ik gelukkig nog een aanvullende tandverzekering afsluiten. In 2 sessies zijn alle vullingen vervangen. De tandarts en ik zullen nooit vrienden worden. Ik ben blij hoor, met zijn kundigheid. Maar wat heb ik er toch een hekel aan om daar zo 'overgeleverd' te liggen.

Over een half jaar nog even weer voor controle. Dan kan ik aan de hand van de uitslag daarvan, eventueel mijn aanvullende verzekering weer laten vervallen.
Zijn er meer mensen die het zo doen, met de aanvullende verzekering? 

Nu lekker thuis. Op woensdag werk ik altijd korter. Zie ik onze dochter ook nog eens. Laatst zei ze al: 'Ouders, wat zijn dat?' Ze ziet ons ook wel erg weinig de laatste tijd. Maargoed, nog even volhouden.

Ze heeft van mijn zusje van het weekend een 'loom' set gekregen. Voor degenen die er nog niet van gehoord hebben. Dat zijn mini elastiekjes, waarvan de kunstige creaties gemaakt worden. Ik mag nu ook kleuren kiezen en dan gaat ze een armbandje voor me maken.

Gisteravond hebben we een besluit genomen over de keuken in het nieuwe huis. De werkzaamheden daaraan/daarvoor laten we eerst achterwege, tot we er daadwerkelijk wonen. Teleurstellend voor ons beiden. Wel realistisch. Er moet namelijk daar heeeeel veel gebeuren. Dat wisten we al wel. Toch jammer. 
Maargoed. Niet getreurd... We gaan er vanuit dat de rest dat allemaal supergaaf geworden is. 

2 opmerkingen:

 1. Wees blij dat je alleen lekkende vullingen hebt, ik mag binnenkort weer naar kaakchirurg voor 2e wortelpuntbehandeling dit jaar, kies laten trekken en kronen.Ik heb echt een super slecht gebit!
  Ben wel blij met aanvullende verzekering, maar kom daar elk jaar weer boven uit.
  Ik ben wel erg nieuwsgierig naar je huis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ieuw... wortelpuntbehandeling. Dat klinkt pijnlijk. Huis wordt supergaaf. Mijn moeder was er vanavond even. Die zei dat ze wel een beetje jaloers is, omdat het zo mooi wordt. #zolief

   Verwijderen