woensdag 18 juni 2014

Bijna helemaal gezond

Vanmorgen begon niet zo goed. Ik was vergeten dat ik moest tanken. Nooit zo mijn hobby, helemaal niet op de vroege ochtend. Mijn tankdop vertoonde de laatste tijd al wat kuren. Afsluiten was niet helemaal 'je van het'. Laatst wilde de dop er niet af. Nou, aangekomen bij het tankstation dacht ik, laat ik maar even wachten met mijn pinpas. Goede gedachte. Want de tankdop wilde er niet uit. Op een gegeven moment mijn sleutel ook niet meer. De autodeuren zaten op slot. En mijn telefoon zat in mijn tas. Gelukkig had ik de achterklep niet op slot en kon ik op die manier bij mijn mobieltje.

Man gebeld, die kwam net onder de douche vandaan... Dus ik moest even geduld hebben. Een blote man bij een tankstation zou ook wat zijn haha.

Lang verhaal nog langer... Uiteindelijk waren wij ruim 40 minuten verder en is het tanken uiteindelijk gelukt. Maar een nieuwe tankdop moet ik deze week echt aanschaffen.

Veel te laat aangekomen op het werk, was ik net op tijd voor de 'Health Check'. Eens in de zoveel tijd is het mogelijk om een en ander te laten controleren op gezondheidsgebied. Bloeddruk, cholesterol, bloedsuikers, visceraal vet, gewicht, vetpercentage en BMI. Alleen de laatste twee waren wat aan de hoge kant. Altijd fijn om te weten. Na de verhuizing zal ik daar zeker wat aan gaan doen.

Nou, tijdens het typen van dit blogje maakte de buurman wel erg veel lawaai. Dus ik klopte op de muur. Nou... nu hebben we de poppen aan het dansen. Want hij heeft vrienden op bezoek en doet dus heel stoer. Terwijl ik op het balkon stond werden de bedreigingen richting man geuit. Ze wisten niet dat ik het hoorde. 'De gozer rijdt een Mazda, als hij langs loopt kunnen we hem wel even op zijn hoofd schieten, werd er gezegd'. Vervolgens werd er vuurwerk richting ons balkon gegooid.

Dus nu zit ik met trillende handen. Ik heb de politie gebeld. Die sturen zo een surveillance wagen.... Ik denk dat we dit weekend al verhuizen. 

3 opmerkingen: