maandag 2 juni 2014

Behangverknettering

Vandaag ontving ik mijn BHV certificaten. Ik kan weer een jaar vooruit na de dag training vorige week. Waar ik ook wel een certificaat voor mag krijgen is voor behangen. Als specialismes: lastige balken, om de bocht en achterlijke hoekjes. Het was een hele 'bevalling', maar het zit er in. Nog eeeeen klein stukje muur. Maar die doe ik pas als de andere muur 'gestucadoord' is. 

Op de zolder worden de laatste dingen afgewerkt. Balkjes, latjes, plinten, planken... Onder het motto geef hout als je van elkaar hou(d)t, heb ik morgen weer heel wat in de grondverf te zetten.

Energie technisch ben ik toe aan een goede nachtrust. Gewoon eens makkelijk inslapen en dan de hele nacht doorslapen. Ik heb teveel aan mijn hoofd. Volgende week ons personeelsuitje met de afdeling. Die organiseer ik dit jaar (maar natuurlijk, kon er ook nog wel bij). Gelukkig samen met een collega die heel veel werk daarvoor gedaan heeft. Afgelopen nacht droomde ik erover. Het was een groot fiasco. Morgen gaan we de laatste dingen regelen. Er moet nog een lunch komen voor 33 personen. Het beschikbare budget is nog zo'n 150 euro. Dus ik vermoed dat we zelf de inkopen gaan doen. Iemand nog handige tips voor het serveren op locatie? En het koel houden zonder koelkast voor beleg en dergelijke? Ik kan natuurlijk langs de A.ction voor wegwerpborden en dergelijke. Maar ik wil het ook wel graag een beetje leuk presenteren. (Wie ik, perfectionisch, neeee hoor, hoe kom je daar nu bij).

6 opmerkingen:

 1. Wij hebben een keer een chinees buffet laten komen brengen en ophalen voor € 5,00 per persoon. Uiteindelijk was het ook nog veel te veel en kon iedereen ook nog wat mee naar huis nemen. Misschien kun je daar eens informeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou een supergoed plan zijn, als we niet ook al een buffet met warm eten 's avonds zouden hebben :) Het wordt zelf boodschappen doen hebben we vandaag besloten.

   Verwijderen
 2. sap thuis invriezen, en als blok meenemen, houd gelijk je beleg koel en als het langzaam ontdooit is heb je heer lijk koel drinken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ter plekke laten afleveren door de supermarkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Direct gekeken of de Appie daar bezorgd. Helaas niet. Wel bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen