26 mei 2014

Ronde bedragen

Vandaag werd mijn geduld op proef gesteld. Om 16.00 uur waren mijn salaris en vakantiegeld nog niet gestort.... Collega die bankiert bij een andere bank had het 's ochtends al.

Gelukkig is het zojuist bijgeschreven. Pfieuwww. Direct een aantal betalingen verricht. Er was wel nog voldoende saldo om dat eerder te doen hoor. Maar met de huur is het een 'principekwestie'. Die maak ik pas over, wanneer het salaris gestort is. 

Ik heb gisteren uitgerekend dat we met een gemiddeld bedrag van 300 euro per maand, ruim 50.000 euro aan huur hebben betaald de afgelopen 14 jaren. Het is per saldo wel minder. Want er zijn ook een aantal jaren bij, waarbij we huursubsidie ontvingen. Best een pittig bedrag. Gelukkig hebben we een lage huur. Nog één maand te voldoen. Wat een heerlijkheid.

Verder heb ik geld doorgeschoven naar de spaarrekeningen. Ik ben dol op ronde bedragen. Meer mensen met die 'afwijking'? Haha.
Woensdag komt er al weer geld bij. Dat is het voordeel van uitzendwerk. Er gaat ook nog genoeg uit hoor. Klustechnisch. Onze 'bouwpot' is gelukkig nog geen 'bouwput'. Al nam de trap een flinke hap uit het resterende geld. We hebben nog iets minder dan 7500 euro over voor alles wat we nog moeten/willen doen.

Nou, genoeg getypt. Klussetje aan en weer gaan met de banaan.

2 opmerkingen:

  1. Ronde bedragen vind ik ook altijd iets hebben.
    Succes met klussen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe ook altijd ronde bedragen. Staat gewoon mooier ;)

    BeantwoordenVerwijderen