zondag 11 mei 2014

Is er wat? Wat er is? Bij Piet Hein EekNa enige twijfel, want ohhhh wat was ik moe woensdag van het klussen, besloot ik toch te gaan.
Een hele reis naar Eindhoven met de trein vanuit Juice Lake 
(all the way to Piet Hein Eek :))
3 uur en 24 minuten om precies te zijn. Dat was alleen het treingedeelte. De bus deed er 8 minuten over. Lopen zou een minuut of 7 zijn. *kucht*

Helaas ontbreekt het mij aan gevoel voor richting. Dus wandelde ik heeeeeel lang, in net verkeerde richting. De ingestelde Tom Tom op mijn mobiel, stond op auto. Gezien de eenrichtingswegen werd ik als het ware omgeleid.

Zodoende miste ik de lezing. Gelukkig was ik wel op tijd voor de rondleiding. Door Piet Hein Eek 'himself'. Enkele van zijn uitspraken: "Vette pret. Lekker groen doen. Eiken vitrines nachtmerrie. Iets minder goedkoper."

Ik vond het super. Zijn inspirerende verhalen. Zijn creativiteit. De omgeving. De prachtige ontwerpen. Het hele idee achter zijn concept. Na afloop van de rondleiding heb ik snel nog een rondje gelopen door de winkel.

Ik maakte uiteraard de nodige foto's. Kocht 3 boekjes. Appte manlief dat hij geen hout meer in de kachel mocht verstoken en keerde met de bus en trein terug naar huis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten