dinsdag 6 mei 2014

Het mysterie van de verdwenen auto

Vorige week (donderdagavond) brachten we de auto opnieuw naar de garage voor de APK (mijn mini auto). Op vrijdag stuurde ik zoals afgesproken een bericht dat de auto er stond. Gistermiddag belde ik de eigenaar van de garage. Nam er helemaal niemand op. Niet op vast, niet op mobiel....
Dus vanmorgen maar met de bus naar het werk gegaan.

Mijn vader reed vanmorgen naar de garage om te kijken voor me. Geen auto, niemand aanwezig... Help dacht ik... Ik weer bellen. Weer geen gehoor... 
Aangezien ik op mijn werk was en er toch niets aan kon doen, ben ik eerst maar gaan lunchen.

Gelukkig trof ik de eigenaar vanmiddag wel aan de telefoon. De auto zou morgen klaar zijn. Nou... daar dacht ik anders over. Uitgelegd dat een dag met de bus wel genoeg was. Dus ging hij kijken of het vanmiddag zou lukken.
Manlief stuurde net een bericht dat hij de auto opgehaald heeft en er zo aankomt. Pfieuw. Deze garage komt dus niet meer in aanmerking voor onze klandizie. 

Kosten van de APK (+ werkzaamheden) 280 euro. Valt me altijd tegen. Maargoed, vandaag heen en weer met de bus was 8,80 euro. Samen met een kudde natgeregende mensen en een door de bochten scheurende chauffeur, geef ik toch de voorkeur aan eigen vervoer. 

Geld van de belastingdienst is binnen trouwens. Jippie. Bij wie nog meer? Leuk maandje met ook nog vakantiegeld in het vooruitzicht.

5 opmerkingen:

 1. Vervelend dat het zo ging.
  Had je wel vooraf een afspraak gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker had ik een afspraak gemaakt :) Ach, er zijn ergere dingen.

   Verwijderen
 2. Afspraak altijd handig, en kosten ligt natuurlijk wel aan wat de auto mankeert APK zelf is niet zo duur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, APK is een paar 'tientjes'. De rest waren noodzakelijke dingen. Ik heb alleen weinig over voor een auto, ik denk dat daar het probleem in zit.

   Verwijderen
 3. rekening van de belastingdienst die kregen wij door een fout moeten wij nu ff 10.000 euro ophoesten dus das onwijs balen en dit ging over 2012 dus houd mijn tenen krom voor volgende jaar
  groetjes tineke

  BeantwoordenVerwijderen