woensdag 21 mei 2014

De nieuwe trap

Vanmorgen om 07.30 uur kwamen 'de trapplaatsmannen'. Ik was er niet bij. Manlief kon op zijn werk voor eerst in een middagdienst werken als hij zou willen. (Dat scheelde ons allebei weer een verlofdag opnemen). Wat een mooie constructie. We zijn er erg blij mee. Uiteraard nog wel wat te schuren en af te lakken, want het is gewoon een basistrap, als in vuren hout en wit gespoten met grondverf.

Vanavond ga ik niet klussen. Gisteren had ik een akkefietje op mijn werk. Daardoor was ik al niet helemaal in een superstemming. Twee nachten ook nog slecht geslapen. Bij thuiskomst kreeg ik ruzie met dochter over in feite niets. Voor we het wisten waren we alledrie boos op elkaar en bleek dochter toch wel heel verdrietig dat ze zo vaak alleen is. Echt feest zeg maar :(

Gelukkig hebben we alles wel uitgesproken met elkaar. Het is natuurlijk ook wel veel. Qua tijd, qua energie, qua moeite... Elke avond tot een uur of tien klussen. De weekenden dan alleen overdag. Maargoed. Uiteindelijk weten we wel waarvoor we het doen.

Dus nu maar even puin ruimen in 'het oude huis'. Stofzuigen is na 1,5 week wel echt noodzakelijk. Wel meer dingen trouwens haha.
Voor vanavond iets lekkers kokkerellen voor dochter en mezelf. En wanneer manlief rond 21.30 uur thuis is, gewoon een serie kijken met zijn tweetjes.

Nog leuk nieuws op voorschotbedragfront. Gisteren inzake de opzegging van de energiezaken van ons oude huis contact gehad met de energieleverancier. Het voorschotbedrag nogmaals verlaagd. Van 175 euro hadden we het al naar 125 euro gezet. En nu naar 75 euro. Drie maanden na de verhuizing geven we dan opnieuw de standen door om het eventueel weer aan te passen. Fijn vooruitzicht.

1 opmerking:

  1. Hoi,

    Soms heb je gewoon even rust nodig, geniet ervan vanavond en dan gaat het van het weekend weer super vlot ! Nog een paar weekjes.

    BeantwoordenVerwijderen