woensdag 9 april 2014

Kunststof deuren

Vandaag werd ik gebeld om af te spreken wanneer de kunststof deuren geplaatst kunnen worden. Ook die worden voorgefinancierd door de duurzaamheidslening. De offerte hiervoor was al goedgekeurd voor het lenen. We moesten alleen nog een kleur kiezen (we twijfelden tussen groen en blauw, het is uiteindelijk blauw RAL 5003 geworden). En... ik wilde wel graag 'wat' van de prijs af hebben. Daar heb ik 'gewoon' om gevraagd. Op een of andere manier blijf ik dat lastig vinden. Beetje dom natuurlijk, want het is ons eigen geld waar het om gaat. We hebben een leuke korting gekregen. Dat scheelt straks weer bij de lening. 12 en 13 mei worden de deuren geplaatst. Volgende week komen de kozijnen al.

Nog 2 dagen werken en dan ben ik 10 dagen vrij. Nouja, vrij haha. Hopelijk kan ik veel klussen. 17 april is onze dochter jarig. Dan wordt ze al weer 12 jaar. Ze wil graag vanuit school lekker met mij winkelen op haar verjaardag. 's Avonds wil ze met ons uit eten. Helaas leent het nieuwe huis zich nog niet voor een uitgebreid verjaarsfeest. Dat houdt ze dan tegoed.

Vanavond ben ik uit eten geweest met collega's. Lekker een avondje ontspannen. Gisteravond was ik verplicht thuis. Het was me maandagavond in de rug geschoten, dat straalde uit naar mijn bil. En ik had mijn vingers tussen de autodeur gekregen. (Zelf met mijn hand op de bovenkant van de deur, de deur dichtgetrokken, aaaaaaaargh, deed enorm zeer). Gelukkig niets gebroken. Direct zelf 'behandeld', dus de schade bleef beperkt tot wat blauwe plekken op de middenkootjes. Ik begrijp dat mijn lichaam aangeeft dat ik het wat rustiger aan moet doen :) Of gewoon minder klunzig zijn met autodeuren. 

2 opmerkingen:

  1. Goed gedaan, korting vragen...! Moeilijk is dat, he? Ik ben ook aan het oefenen.... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Korting vragen blijft lastig, maar als je uitrekent wat je kunt doen of zou kunnen doen met het geld dat je uitgespaard hebt,.......alles is meegenomen

    BeantwoordenVerwijderen