Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 april 2014

Goedkope houten vloeren punt nl

Vanmorgen lieten mijn hoofd en lijf weten dat het toch wat teveel is wat ik de laatste tijd doe. Ik waggelde duizelig uit bed, om vervolgens door manlief van de wc omhoog getrokken te worden. Zo draaierig. Toen ik vervolgens bijna voorover viel onder de douche ben ik maar terug gegaan op bed. 
Het hele plafond draaide rondjes. 

Rond 8 uur heb ik mij telefonisch ziek gemeld op mijn werk. Zo vervelend vind ik dat. Maargoed. Ik weet dat ik er ook niets aan heb om 'gewoon' door te gaan. 
Mijn ogen weer dicht gedaan en heel vast geslapen tot bijna 12 uur. De slaapvouwen zaten overal.

De duizeligheid is over, ik heb alleen nog een wat rauwe keel en een fikse hoofdpijn. Dus morgen maar weer aan het werk. Want anders kan ik ook niet klussen :)

Een van mijn collega's belde vanmiddag. Ze is de schuur bij haar moeder aan het opruimen. Daar stonden nog houten planken voor een vloer van ongeveer 40 m2. Of wij daar belang bij hebben? Dus morgen na het werk rij ik langs. Het is een lichteiken vloer. Moet nog wel het een en ander aan gebeuren. Maar voor 50 euro en een bos bloemen mogen we het overnemen. Zou echt super zijn. Onze kamer is ongeveer 32 m2, dus dat moet dan kunnen.

Gisteravond hebben mijn vader en een vriend van hem de laatste muur in onze slaapkamer dichtgemaakt. Vanavond doen ze de rest van het plafond en dan kan ik aan de slag. Ook op de zolder hoeft er nog maar een klein stukje gipsplaat en dan kan er geschilderd worden. 

We hebben besloten om uiterlijk 1 juni over te gaan. Klaar of niet klaar. Dan komt er hopelijk meer rust voor ons. Want nu is het rennen en vliegen. Over twee weken komen de kozijnen. In die week ben ik vrij. Paasweekend volgt daarop dus kan ik hopelijk een beetje doorpakken met alles.

Would you like to comment?

 1. Stress de oorzaak waarschijnlijk?.
  Ik heb dat ook eens gehad, werd wakker, draaide me om op rug en alles draaide, alsof erg dronken was, en dat is erg lang geleden dat ik dat was, maar het draaien was hetzelfde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Succes met de verhuizing! Tof dat jullie de houten vloer over konden nemen, staat vast erg mooi!

   Verwijderen
 2. Denk dat het een griepvirus is hoor, mijn collega's hebben allemaal al dezelfde symptomen, zere keel pijn in t hoofd vreselijk moe zijn. T vervelende is dat het lang kwakkelen is voordat t beter wordt. Naar virus dus als je wilt klussen. Fijn dat je zo weer iets kon scoren voor weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb dat ook gehad in onze klus periode. Klussen en kleine kinderen en werk van het een op het andere moment werd ik hondsberoerd en draaierig. 1 a 2 dagen goed rust houden en veel slapen en ik was er weer voor de volle 100%. Signaal van je lichaam dat het nu echt even rust nodig heeft. Succes met klussen!!
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je die vloeren voor zo weinig geld over hebt mogen nemen, als je het goed onderhoudt staat dat vast prachtig! Zelf heb ik mooie tegels liggen, daar ben ik ook erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen