Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
18 april 2014

Er was er een jarig....

Hoera, hoera.... onze dochter is gisteren 'verjaard'. Twaalf jaar al weer. Ze is langer dan dat ik ben, dus dit kleine meisje is letterlijk en figuurlijk groot geworden. Omdat we nog niet verhuisd zijn, hebben we besloten om haar feestje later te vieren. Hopelijk kan dat straks in de tuin. Lijkt me heerlijk.

Wel raar om allerlei dingen voor het laatst te doen. Zoals trakteren op de basissschool. We hadden een 'semi' gezonde traktatie. Met mini choco muffins, marsh mellows en aardbeien. Als verjaardagscadeau kreeg ze van ons een iPhone 4s, met abonnement. Ze moest van ons wel zelf ook een gedeelte betalen. (Ze was al aan het sparen namelijk voor een iPhone, dus voordat je denkt, wat een knieperige ouders :)). Ik kocht er nog een leuk hoesje bij en heb een supergelukkige dochter nu.

Haar iPod en haar Samsung Galaxy Fame zet ze binnenkort op Marktplaats te koop. (Mocht je nog iemand weten die belangstelling heeft, laat maar weten).
Die heeft ze van haar eigen (zak)geld gekocht.

's Middags na school zijn we eerst met zijn tweetjes de stad in geweest. Ze is aan nieuwe kleding toe, dus kochten we twee shirts. Daarna voegde manlief zich bij ons en zijn we met zijn drietjes uit eten geweest bij de pizzeria. Was heel gezellig. 

Gisteren waren ook alle kozijnen geplaatst. We hebben een barst in een raam. Dat wordt wanneer de kunststof deuren geplaats worden vervangen. Het kon wel eerder hoor, maar dan moest ik weer een vrije dag nemen. Mijn verlofuren gaan er de laatste tijd in een rap tempo door. Voor de rest ziet het er super uit. Ben er heel erg blij mee. Wat een verbetering zeg. Nu de binnenkant nog.

Vanmorgen zijn we op verjaardag geweest bij een vriendin. Haar dochters werden vier afgelopen dinsdag. Dat vind ik zo een leuke leeftijd. Heerlijke kletsdametjes. 

Zometeen nog even op pad voor de (paas)boodschappen. Mijn zusje en zwager komen tweede paasdag helpen klussen. Ze slapen bij mijn ouders. Nou lijkt het me gezellig om dan die maandagochtend met zijn allen te ontbijten. Ik heb beloofd, dat ik de boodschappen haal. Qua boodschappenbudget loopt het iets minder voorspoedig. Nog steeds wel binnen de perken hoor :) Gewoon alles iets ruimer, omdat het werken en klussen veel tijd en energie vergt, waardoor ik sneller kies voor bv. een bak kant en klare salade en een zak soep.

Hebben jullie nog (leuke) plannen voor de komende dagen? Ik verheug me op de dagen dat wij weer andere dingen kunnen doen dan klussen...

Would you like to comment?

 1. Onze dochter is nu elf, en het 'kind zijn' begint er zo wat af te gaan. Op sommige gebieden is ze al een heel dametje, aan de andere kant toch ook nog heel ver van de volwassenheid. Tja, ze blijven niet klein... en ik word ouder denk ik dan ;-).
  Wij hebben haar feestje door omstandigheden ook eens (veel) later gevierd en dat was super meegevallen, want het was toen echt schitterend weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je grote dochter. Dan veranderen ze weer zo snel, net als toen ze baby waren...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like the helpful information you provide in your articles.
  I will bookmark your blog and check again here regularly.
  I am quite certain I will learn a lot of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

  BeantwoordenVerwijderen