Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 april 2014

Dan de muur er ook maar uit

Langzaam schuift de datum van verhuizing op. Stond er in onze agenda's eerst gepland om voor mijn verjaardag (1 mei) te verhuizen, werd het 1 juni... En na gisteren wordt het misschien wel 1 juli. Watskeburt?

Nou, het zit zo. Maandag 14 april komen de nieuwe kozijnen. Op aanraden van mijn vader was manlief begonnen met het verwijderen van de omlijsting aan de binnenkant. De muur in de woonkamer, die er van binnenuit is ingebouwd, bleek vast te zitten in de kozijnen. Met van die haken (kan even niet op de naam komen). Zodra we de haken door zouden 'flexen' (ja, mijn vader dan haha), zou de muur in kunnen storten.

Nu vonden we de muur al erg lelijk. We hadden bedacht dat het te arbeidsintensief zou zijn om te slopen en opnieuw op de bouwen. Maar nu moeten we wel. Dus.... (een kip is geen mus). 

Ondertussen.... Een paar weken geleden werd ik gebeld door iemand die ooit 4 jaar geleden een set aantekeningen van mij gekocht heeft. Die maakte ik voor mezelf, bij een financiƫle cursus. Hij zag ze en vroeg of ze te koop waren. Zo werd hij de eerste van destijds iets van 36 mensen die ze vervolgens ook wilden kopen. Hij heeft een project welke hij aan een grote klant wil voorleggen en vroeg of ik in 'mijn stijl' (soort van mindmap, met kleurrijke letters en eenvoudige tekeningen) dat wil uitwerken. Afgelopen vrijdag hebben we elkaar getroffen om zijn plan door te nemen. Het was een zeer inspirerend gesprek. Ik ga het doen. Geen idee wanneer, 's nachts ofzo, maar ik vind het zo gaaf dat ik iets wat ik super vind om te doen ook nog betaald ga krijgen.

Aangezien er iets van 3,64 euro op mijn zogenaamd zakelijke rekening staat, kan dat wel een 'booster' gebruiken.

Gisteren ontving ik een offerte voor het vervangen van onze groepenkast. 
550 euro, inclusief nieuwe 6 groepenkast en 4 werkuren. Ach, kan lekker op de grote hoop :) Gelukkig hebben we nog ruim 10.000 euro van ons budget. Met de goedkope vloer en het voordelige badkamermeubel scheelt dat aanzienlijk.

Vanavond weer klusvrij. Net als gisteravond. We hebben Rio gekeken. Wat een leuke film zeg. Wie heeft de film nog meer gezien? Daarna zagen we nog een klein stukje van 'Ik vertrek'. Wat een bijzondere aflevering. De uitspraak dat ze rustig aan moesten doen met het geld. Om vervolgens in een Audi cabrio te stappen haha. 

Would you like to comment?

 1. Ha ha die laatste opmerking maakte ik ook, mar die auto is zeker 10 jaar oud, nauwelijks iets waard op het moment en echt niet zuinig dus waarschijnlijk kostenpost al lijkt het heel wat.
  Ik kijk de dag erna altijd op de site voor de update hoe het nu is en las dat ze nu ook broodjes kroket, frikandel en bitterballen verkopen. Tja daarvoor ga je emigreren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vertrek stond aan maar mijn ogen vielen steeds dicht, dat krijg je ervan als je een kwart moestuin om gaat spitten..... en een spierpijn.
  Ik hoop dat je huis heel mooi wordt een heel gedoe dat verbouwen......gelukkig heb je goede hulp. Werk ze de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook lekker naar Rio gekeken, met zijn 3tjes op de bank. Ik vond het ook een erg leuke film.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kozijnankers.. zo heten die metalen pinnen. Heb je dan nu een halfsteens voorpui en passen de nieuwe kozijjnen daar wel goed in ??

  BeantwoordenVerwijderen