maandag 14 april 2014

Blauwe envelop

Hoopvol haalde ik vrijdag een blauwe envelop uit de brievenbus. Zo snel dacht ik nog.... Maar nee. Het was een acceptgiro, voor de motorrijtuigenbelasting. We kregen onlangs 101 euro terug. Of we die nu weer wilden betalen. Daarmee is de belasting voor onze 'ouwe' Audi voor dit jaar volledig betaald. We vallen in de 120 euro voor een jaar regeling. Scheelt toch weer ruim 280 euro. Altijd fijn.

Klustechnisch hadden we een super weekend. Mijn oom en tante waren over om te helpen. Eigen huis ook weer helemaal opgefluft, want ze bleven slapen :)

Lood ligt op het dak, dakpannen weer recht. Alle kozijnen vrij om eruit gebroken te worden vandaag. Balken en kozijnen in de grondverf. Plafond in de slaapkamer twee keer geverfd. Gat van de vlizo trap dicht. Expansievat verhangen. Glasvezel behang van de muren in de gang boven en nog meer dingen. Nou... applaus. Kan mijn armen en handen bijna niet meer bewegen van de spierpijn. Maar dat mag de pret niet drukken.

Nu gauw aankleden. Man is al naar het werk, dochter al naar school. Ik mocht tot 8.00 uur uitslapen. Ik heb nog een paar uurtjes voordat ze komen met de kunststof kozijnen. Vind het wel heeeeeel spannend en hoop dat er geen verzakkingen of instortingen zullen zijn en dat alles past. Wish me luck...

4 opmerkingen:

 1. Irritant he? Ik dacht ook dat de IB teruggave in de bus lag, was het een rekening van 94 euro voor de oldtimer.... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het begint nu steeds meer vorm te krijgen heb ik het idee aan je stukjes. Nog wel een lange weg te gaan nu voor je echt verhuisd en thuis zonder ingepakte dozen bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. meten is weten, het zal vast wel passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn jullie heerlijk opgeschoten.
  Alles naar wens gegaan gisteren en is het mooi geworden?

  BeantwoordenVerwijderen