Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
28 april 2014

Auto ongeluk(je)

Vanmorgen belde manlief op mijn werk. Dat doet hij nooit. We 'app-en' altijd. Dus ik nam direct op. Hij vertelde dat hij met de auto naar beneden gegleden was, op de oprit van de snelweg, op weg naar het werk. Wonder boven wonder had hij niets. Ook gelukkig niemand geraakt. Alleen was de auto tijdens het glijden gedraaid, waardoor hij de vangrail met zowel de koplamp als de achterkant heeft geraakt.

Wat een schrik.

Ik ben heel blij dat hij zelf niets had. Hij is daarna 'gewoon' doorgereden naar het werk. Mijn vader heeft vanavond de bumper weer een beetje vastgezet. Ik heb in het avondzonnetje de auto van alle kanten gefotgrafeerd en zojuist een advertentie op M.arktplaats gezet. Over een aantal weken krijgen we namelijk de auto van mijn schoonouders voor drie maanden te leen. Op dit moment hebben we er geen geld voor over om deze auto te laten repareren.

Morgen moet mijn eigen mini auto voor de APK. En woensdag zouden we dochter bij haar vriendinnetje in Ede ophalen. Zucht... Donderdag ben ik jarig, maar ik vermoed dat ik die dag voornamelijk in de trein zal doorbrengen. 
Nou, tot zover het klussen op de maandagavond. Eerst maar eens even zien hoe we een en ander zo handig en voordelig mogelijk kunnen regelen.

Would you like to comment?