Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
21 maart 2014

Operatie is geslaagd

Vandaag was het dan zover. Manlief onder het mes. Hij is vanmiddag rond half twee geopereerd. En nu ligt hij thuis in zijn eigen bed. Hij dacht nog wel even gezellig thee met mij te drinken en wat te kletsen. Haha, lekker overmoedig. Dus ik heb hem op bed 'gestuurd'. Zo te zien is de operatie geslaagd. Hij voelt zich wel goed gelukkig. Hij wilde geen diclofenac (of hoe ik dat ook moet schrijven) als pijnstiller. Dus even zien hoe het vanavond/vannacht gaat.

Dochter is vanmiddag door mijn moeder opgehaald. Ze eet nog bij opa en oma. In de categorie 'niks in de fridge' heb ik hier weinig bijzonders te eten. Aangezien man slaapt en ik niet zo'n zin heb om voor mezelf een pan met pasta ofzo te maken moet ik maar even kijken.

Zodra onze dochter weer thuis is, ga ik nog weer klussen. Heb de kleding al aan :) Uiteraard heb ik even gevraagd of 'de patiƫnt' daar geen bezwaar tegen heeft. Zal het vanavond niet te laat maken. Nou, voor het weekend bestaan mijn plannen uit... klussen. Heel verrassend.

Volgende week vrijdag ga ik voor het eerst een dag naar school voor mijn opleiding die ik voor het werk moet doen. Ik heb nog flink wat huiswerk. Dus eens zien hoe ik dat er nog tussendoor doe. Komt vast goed.

Would you like to comment?

  1. Lees nu pas je berichten, maar wat heerlijk dat alles achter de rug is. En verstandig hoor; lekker rusten manlief.
    Enne...jij ook zo af en toe!
    Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat alles goed is verlopen. Nooit leuk als je midden in het klussen zit. Maar, gezondheid gaat voor alles. Heel veel succes en beterschap voor je man.

    BeantwoordenVerwijderen