Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
15 maart 2014

Dubbel dubbel

Dubbele lasten, dubbele boodschappen, dubbel gevoel... Gisteravond hebben we niet geklust. En dat voelde dubbel. Maar het was zo lekker om even niets te hoeven en te doen. Mijn vader hadden we ook een verplichte avond vrijaf gegeven haha. Wat betreft de dubbele lasten, tsja, dat wisten we van te voren. We kunnen het gelukkig makkelijk doen. En de dubbele boodschappen, nou laat ik het er op houden dat we ons niet helemaal houden aan het boodschappenbudget van 300 euro. Gisteravond was het een pizza met een salade. Wel thuis gegeten hoor, maar net even iets makkelijker.

Gisteren heb ik een lange dag gewerkt. Ik was de afgelopen week zoveel vrij, dat ik even een beetje gecompenseerd heb. Nu heb ik bij mijn werk erg veel verlofuren (helemaal omdat ik 80 uren heb bijgekocht). Uiteraard moet ik wel rekening houden met mijn 36 urige werkweek. (Ik werk officieel 40 uren per week en neem iedere week 4 uren verlof op).

Dochter ging vanuit school met een vriendinnetje mee. Dus daar was ik gerust over. Mijn collega was vrij, dus ik heb allerlei dingen afgehandeld waar ik de laatste tijd nog niet aan toe was gekomen.

Vandaag hebben we weer 'driftig' geklust. Ik was niet tevreden over mijn raamkozijn. Ook de kleur van het deurkozijn was niet naar wens. Helaas nam mijn 'knieperigheid' het over en verdunde ik de niet zo lekkere verf om beide kozijnen te doen. Het resultaat is een stuk beter. Wellicht heb ik nu ook een betere 'verfslag' te pakken. Ik was zo op dreef dat ik ook de plinten nog in de tint donkerder heb geschilderd.

Verder heb ik alleen maar gaatjes en naadjes gevuld. Voor de verandering :) Het plafond in onze slaapkamer zit er grotendeels in. Ook de zolder is erg opgeschoten. Restanten nadenvuller heb ik daar gebruikt voor de gaatjes in de gipsplaten.

Mijn moeder heeft samen met onze dochter de tuin aan de voorkant, kleurrijk gemaakt. Allemaal viooltjes hebben ze gepoot. Dochter mag vanavond bij 'opa en oma' slapen. Dat vindt ze gelukkig nog steeds heel gezellig. Wij hebben in het nieuwe huis een gezonde salade gegeten. Nu zijn we lekker met zijn twee thuis. Om half tien komt de slotaflevering van Heer en Meester. Die gaan we kijken. Dan lekker op tijd slapen en morgen weer met frisse moed verder.

Zoals het er uitziet, gaan we morgen de vloer in dochter's kamer egaliseren. Dan kan er maandagavond laminaat gelegd worden. Zou echt super zijn, de eerste kamer klaar. Hopelijk hebben jullie ook leuke plannen voor de zondag. 

Would you like to comment?

  1. Ha, als het huis af is dan weet je hoe je moet verven en klussen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Af en toe even ontspannen zorgt er voor dat je met frisse moed weer aan de slag gaat, gewoon lekker doen ! Succes verder

    BeantwoordenVerwijderen