Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 maart 2014

De eerste kamer

Nee, dit wordt geen politiek blogje, onze eerste kamer is bijna klaar. Wat een mijlpaal. Laminaat is gelegd. Morgen de plinten en nog allerlei details. Daarna kan de deur dicht en gaan we vrolijk verder met kamer nummer twee.

Gistermiddag had ik een bezoekje inzake de zonnepanelen. De plaatsing hebben we uitgesteld. Er moet nog het een en ander aan het dak gedaan worden. Dus dat scheelt waarschijnlijk een maand qua opbrengst. Maargoed, zolang ze niet geplaatst zijn, wordt er ook nog geen bedrag van de duurzaamheidslening in rekening gebracht.

Vanmorgen ben ik met dochter naar de orthodontist geweest. Ze moest 'happen'. Arm kind, want het moest drie keer voor de bovenkant in totaal. De laatste keer stikte ze er zowat in. Stoer kind, want ze bleef heel kalm. Over een week of vier komt haar beugel. Helemaal uit Amerika. Dat vindt ze wel gaaf. Klinkt heel interessant natuurlijk haha.

Afgelopen dinsdag had ze een voorstelling van de toneelgroep waar ze lid van is.
Superleuk. Trotse moeder uiteraard.

Morgen is voor manlief een spannende dag. Hij wordt geopereerd. Gelukkig niets ernstig. Liesbreuk, wel heel onhandig. Voor hem en voor het klussen. Hij mag een week lang niet fietsen, niet tillen en niet teveel inspannen.
Nou, kan hij mooi alle administratieve dingen doen. Poetsen en stofzuigen helaas dan niet. 

Het is een standaard ingreep. Toch vind ik het wel spannend. Om 11.30u moet hij in het ziekenhuis zijn. Duimen jullie voor hem, dat alles goed gaat?

Would you like to comment?

  1. Oei, Beterschap man van rijk wijf;-) Als het goed is is het inmiddels achter de rug en kun je herstellen. Hou je kalm, dan genees je het snelst.

    BeantwoordenVerwijderen