woensdag 26 maart 2014

Benchmarking en budgetzaken

Nou, Truus aan de studie. Wat een saaie stof zeg. Financieel management. Op zich zou me dat aan moeten spreken. Budgetten en begrotingen. Maar bij het doorlezen vanmiddag viel ik bijna in slaap. Gelukkig heb ik nog een paar uurtjes over morgen. Na het werken naar school, om schoon te maken. Alle ouders doen dat twee keer per jaar. Helaas is het deze week mijn beurt. Komt echt zo slecht uit qua tijd. Daarna mijn 'nieuwe badkamermeubel' halen. Via Marktplaats echt een superkoopje. Kastjes, dubbele wasbakken, kranen, chiffons, grote spiegel, planchet en spotjes. Voor het totaalbedrag van...... maar 25 euro. 

Compenseert weer een beetje de noodzaak van een nieuwe stoppenkast. Slik... Voor de zonnepanelen is een extra groep in de meterkast noodzakelijk. Die past nu niet. 

Kleine update. Onze slaapkamer vordert nu rap. Ik had naast glaswol op rol, ook een duurdere isover platen gekocht. Deze zitten er nu bijna allemaal in. Vanavond was dat lekker snel klaar. Dan kan de rest van de oude stroomkabels verwijderd worden en het plafond verder dicht. Aan mij de taak om dan alle naden dicht te maken en de gaatjes te vullen. 

Vandaag is de omvormer voor de zonnepanelen geplaatst. Ook de bekabeling is gedaan. We hadden nog niet alle gipsplaten geplaatst op zolder, dus is het er nu netjes achter weg te werken. Op het dak moeten nog wel wat werkzaamheden gedaan worden voordat de panelen geplaatst kunnen worden.

De offerte voor de kunststof deuren welke we hebben aangevraagd is ook goedgekeurd. Dan kan alles echt in een keer. Ze komen plaatsen in de week van 14 april. Dus dat wordt nog echt even flink doorwerken.

Met manlief gaat het na zijn operatie redelijk goed. Hij is maandag gewoon weer aan het werk gegaan. Hij is nog wel erg moe en zijn geopereerde plek is zeer geirriteerd. Hij vindt het moeilijk om rustig aan te doen. Ik vind het ook niet handig, maar het is even niet anders.

Mijn nichtje is morgen jarig. Zaterdag gaan we op verjaardag. Dat wordt geen klusdag. Kan ik lekker uitslapen. Verheug ik me nu al op. Net als morgen een bezoekje aan de kapper. Mijn haar is ondertussen zo lang dat ik het achter mijn oren kan dragen haha... Wat zal ik blij zijn als het klussen klaar is. Tsjonge jonge. Ik draag mezelf vast voor als klusvrouw van het jaar 2014...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten