zondag 23 maart 2014

Badkamermeubel speurtocht

Zondagavond, op de bank in mijn huissetje. Ook vandaag weer geklust. Samen met mijn vader. Ik heb eerst in het nieuwe huis eens puin geruimd. Beneden in de huiskamer en de keuken in wording. Wat een spullen hebben we verzameld in zo'n korte periode.

Onze slaapkamer krijgt vorm. In de categorie lastige hoeken en gaten hadden we er vandaag genoeg. We (nouja, mijn vader :)) heeft ook een begin gemaakt met het slopen van het plafond in de gang. Daaronder zit een origineel balkenplafond. Zoveel mooier dan het 'zachtboard' wat er nu (nog gedeeltelijk) onder hangt.

Vanavond heb ik een speurtocht gedaan naar een badkamermeubel. Het liefst met dubbele wasbak. Op aanraden van een collega heb ik gekeken op Marktplaats. Grappig om te zien wat mensen allemaal te koop aanbieden. En de omschrijvingen erbij. Hilarisch. Ik vind het bieden altijd zo lastig. Dus mail ik gewoon direct met de vraag wat iemand er voor wil hebben. Ik zag een prachtige complete set, met kranen en al. Hoogste bod 60 euro. De aanbieder schreef me net dat hij er donderdag een kijker voor heeft. Dus ik moet even afwachten.

Morgen weer werken. Vrijdag naar school voor het eerst. Nooit mijn hobby, naar een onbekende plek. Met allemaal onbekende mensen. En mijn huiswerk nog niet klaar. Hopelijk wordt het hierdoor geen slapeloze nacht.

Manlief ligt al te slapen. De operatie heeft er wel 'ingehakt'. Helaas is het 'resultaat' ook niet naar wens. Morgen wordt hij gebeld, door een medewerker van het ziekenhuis. Dan gaat hij vragen of het 'normaal' is hoe het er nu uitziet... Ik hoop dat het van tijdelijke aard is. Hij uiteraard ook. Gezondheid is toch zo'n kostbaar iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten