dinsdag 11 februari 2014

Lekkende CV ketel en goedkoop naar de wc

Na een turbo dag op het werk, met de introductie van een nieuw parkeerpas systeem, welke nog niet geheel vloeiend verliep, had ik het om 16.00 uur helemaal geschoten. Gelukkig had ik al aangegeven dat ik eerder naar huis zou gaan (lang leve mijn flexibele werkgever). 

Dochter had een vriendinnetje te spelen. Ze hadden samen muffins gebakken en ook al afgewassen. (Ah... heb ik toch nog iets bijgebracht haha). Ik flanste een pan bami in elkaar en appte man dat we thuis zouden eten (Toneel van dochter was uitgevallen, wij zouden vanuit het werk in het nieuwe huis een broodje eten en klussen). Na het eten 'de dames' opdracht gegeven de mega afwas te doen en in de kluskleding geschoten.

Gauw brood gehaald voor morgen en door naar de P.raxis. Uit het blad Vereniging Eigen Huis hadden we een kortingsbon van 15%. We moesten nog verhuisfittingen hebben en een wc bril voor het toilet in de badkamer. 

Even wat vloermogelijkheden bekeken, binnendeuren, kledingkasten op maat, lounge sets voor in de tuin en toen was het al bijna weer half 8. Alle spullen naar het huis gebracht (ja, wc bril en fittingen alleen, haha). Ontdekt dat de CV ketel lekt (gelukkig hangt ie in de badkamer), helaas weten we de oorzaak nog niet... Morgen bij daglicht even kijken.

De nieuwe wc bril was wel heel voordelig, want naast 30% korting, kregen we ook nog eens de 15% korting van de bon. Lekker goedkoop zitten zeg maar. 

Morgenavond komt mijn vader. Dan gaan we een overzicht maken van alle te bestellen bouwmaterialen. Ik heb zojuist zijn inlog gekregen van de Bouwmaat. Die bezorgen vanaf 450 euro gratis aan huis. Dat lijkt me wel een strak plan voor de gipsplaten en dergelijke die we moeten hebben. Want dat gaat niet passen in mijn mini auto. 

Het energierapport van de woning is vandaag binnengekomen. Vanaf vandaag is het mogelijk een duurzaamheidslening aan te vragen. Dus morgen ga ik bedrijven benaderen voor offertes. Daarnaast ook een klus schema maken. Want gezien onze lange werkdagen op maandag en dinsdag hebben we al gemerkt dat dat het niet gaat worden. En dit is nog maar week twee.  

2 opmerkingen:

  1. En weten jullie al wat er mis was met die ketel? Ik heb nu zelf ook problemen met die van mij, misschien komt het probleem overeen met die van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Robbie wij hadden een lekkende cv leiding in de kruipruimte.
    Die is van een ontkoppelde verwarming.

    BeantwoordenVerwijderen