woensdag 19 februari 2014

geKLUtSte hersens

geKLUtSte hersens, of zijn het hersenen? Af en toe denk ik dat ik ze niet meer heb. De digitale aanvraag voor de duurzaamheidslening is 'de deur uit' (nouja, computer). Eerst vergaten we de offertes (heeeel handig) en vanmorgen bedachten we dat het maatwerkadvies meesturen ook wel slim zou zijn. Gelukkig konden we dat per mail zo nasturen. 
Vandaag ontvingen we het bericht, dat alles goed ontvangen is en dat onze aanvraag in behandeling wordt genomen. Jippie!

Vandaag was ik taxi chauffeuse voor onze dochter. Morgen heeft ze op school een hippie feest. Dit is het derde feest wat ze als 'groep 8-ers' organiseren. Voor zowel groep 7 en groep 8. In de gymzaal van school houden ze morgenmiddag vanaf 12.45 uur feest. De boodschappen moesten daar nog voor gehaald worden. Alle leerlingen hebben 1 euro bijgedragen van het totaalbedrag is de frisdrank, chips, popcorn en bekertjes betaald.

Met zijn vijven in mijn mini auto van school naar de supermarkt. Ik mocht zeker NIET mee naar binnen :) Wel mocht ik de boodschappen weer terug naar school rijden haha.

Daarna door naar de orthopedisch schoenmaker voor zooltjes voor dochter. Ik ken de schoenmaker inmiddels 32 jaar. Want we zaten bij elkaar op school. Hij vroeg waar ze last van heeft, zei ze: "Platvoeten".... Hahaha, is ook zo, maar het kwam er zo leuk uit. Hij maakt er een 'spoed'opdracht van en vrijdag kunnen we ze ophalen.

Na het bezoekje daar bleek dat er te weinig chips was gekocht voor het feestje. Bekers en koffiefilters (om de chips in te doen) waren er ook nog niet. En popcorn was ook wel lekker. Ach, we waren toch aan de rit *zucht*. Tas vol boodschappen bij een andere ouder gebracht om morgen mee naar school te laten nemen. 

Mijn moeder had ondertussen gebeld dat ze aan de slag was in het nieuwe huis. Waardoor ik me als het ware verplicht voelde om daar ook heen te gaan. Terwijl dat helemaal niet op de planning stond. Aaarghhh....

Gelukkig begreep mijn moeder het. Volgende week zijn we gelukkig een HEEEELE week vrij. Kunnen mijn hersenen even tot rust komen.

4 opmerkingen:

 1. Hoi, toevallig heb ik vandaag mijn eerste bezoek met zoontje van 2,5 gebracht aan orthopedische schoenmaker (platvoeten :) ) en we kunnen volgende week zijn eerste zooltjes ophalen. Wat een dure dingen zijn dat zeg, 170 euro!. Vraagje, weet jij bij welke verzekering je wat betreft de zooltjes het beste kunt zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 170 euro? Wow. Vorige keer was ik 113 euro kwijt. Maar dat is ondertussen al weer ruim 2 jaar geleden. Wij zijn nu verzekerd via de Hema. Voor dochter haar beugel. Toevallig zag ik dat zooltjes ook vergoed worden. Gelukkig maar.

   Verwijderen
  2. Ik zal eens kijken :) zoontjes voeten zijn in de groei, dat worden dus veel toekomstige zooltjes :(

   Verwijderen
  3. ik heb even gekeken en dat is 100 tot 200 euro per jaar dat je terugkrijgt bij Hema. dat is ook zo bij mijn eigen verzekeraar. Jammer.

   Verwijderen