donderdag 27 februari 2014

Eerste betaling van onze hypotheek

Nou, nou, de vlag mag uit. Vandaag betaalden wij ons eerste hypotheek bedrag. Het was volgens mij 10 euro meer dan we moesten betalen, maar ik heb geen zin om dat nu nog na te kijken. Ik ben al blij dat het afgeschreven is :) Er waren vandaag zoals ik las wat problemen met het internetbankieren. 

Van de H.ema zorgverzekering kregen we vandaag de 122,50 euro van de 'steunzolen' van dochter terug. Heel fijn. Ik ben erg blij met hoe soepel alles verloopt.

Was het klustechnisch ook allemaal maar zo snel. Die kluskabouters zijn er weinig volgens mij. Gisteren schoot het naar mijn gevoel niet op. Ik voelde mijn irritatie factor op de ochtend al stijgen. Heel Nederland was bij de I.kea, dus zijn we daar niet eens naar binnen gegaan. De bank die mijn zusje voor ons gezien had bij K.arwei zat niet lekker. Onderweg naar de 'meubelboulevard' kwamen we bij een zaak met heeeeeeele gave banken. Ongeveer 4000 euro boven het geplande budget, dat dan weer wel. We hebben proefgezeten op een bank die we EN allebei heerlijk vonden zitten en mooi vonden. Nadelen: iets te groot voor de huiskamer en een levertijd van maar 12 weken.....

Toen voor het budget idee nog naar L.een Bakker. Iets te asociale families met chipsstrooiende kinderen in de winkel maakten dat ik gauw weer naar buiten wilde. Nog even door naar de S.aturn, voor een indruk van een 'American Fridge".... Nou, daar was ik nog geen 2 minuten binnen of ik werd al bijna hysterisch van de 600 tv schermen, bleeeeeerende reclame en flitsende beelden.

Geeft allemaal niets hoor... Zal wel bijna weer de tijd van de maand zijn. Gelukkig kluste manlief op zolder en ik een verdieping lager. Later op de middag ging het wel weer. Toen mijn ouders even langskwamen en mijn vader zei dat hij 's avonds niet zo komen, zijn we heerlijk op tijd naar huis gegaan.
Filmpje gekeken op de iPad in bed. Even ontspannen.

Had wel het gevoel dat ik spijbelde. :( Het is ook wel dubbel, aan de ene kant willen we zo snel mogelijk verhuizen. Aan de andere kant hebben we na lange dagen klussen ook behoefte aan even niets doen....

Wat betreft mijn overgevoeligheid voor geluid, licht en beweging... Vandaag heb ik een vingerreflexologie gehad. Zo bijzonder. (Nog heel erg bedankt Ria).
Daar kwam het een en ander uit naar voren hierover. Als het goed is moet het de komende tijd beter gaan op dit gebied. 

Man vertrekt morgen voor een lang weekend weg voor zijn eigen zaak. Zondag komen dochter en hij weer terug. Aan mij de eer om lekker verder te klussen. Morgenmiddag komt een collega helpen. Eens kijken hoe ver we komen met de kamer van dochter. Zou toch wel heel leuk zijn wanneer het zondag klaar is. Dan kunnen we door met onze slaapkamer.

Nou, over een paar maanden blog ik weer over andere zaken dan klussen hoor. Of misschien blog ik dan wel helemaal niet meer haha. Lekker op mijn lounge set in de tuin. Heerlijk in de zon.... Klinkt nu als een utopie... Maar het vooruitzicht is verrrrrrukkeluk.

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het juist heerlijk om over je klusserijen te lezen;-) Heel veel succes en sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!
  Ik zit je blog te lezen, ik heb 'm net gevonden. Harstikke leuk. Man en ik zijn ook in juli verhuisd naar ons eerste koophuis. Daarvoor 14 in een huurflat! Ik leef mee!
  Je overgevoeligheid voor licht, beweging en geluid heb ik ook. De psychotherapeut vertelde me dat het Hoog Sensitieve Persoonlijkheid is. HSP. Je kan er boeken over krijgen. Oplossing had hij niet, dus ik ga naar die vinger reflexoloog kijken. Zelf heb ik baat bij mijn viscerale therapeut. Die doet dingen met de organen en het zenuwstelsel.
  Leuk om je avontuur te lezen. Wij hebben ook net onze eerste hypotheek betaling gedaan. De huurflat is sinds gisteren niet meer van ons. We zijn nu kopers! Wij willen ook onze hypotheek sneller afbetalen.

  BeantwoordenVerwijderen