zaterdag 22 februari 2014

Een heeeeeele week vrij

Gistermiddag om 14.00 uur zwaaide ik de aanwezige collega's uit. Maandag 3 maart kom ik weer terug. Heerlijk vooruitzicht.

Ik haalde dochter van school. Eerst haalden we haar zooltjes op. Hele gave, met  een afdruk van stenen op de bovenkant haha. Het blijkt dat een en ander is aangepast als het gaat om vergoedingen van steunzolen. Dus rekende ik 122,50 euro direct af met de pin en kijk wel wat we terugkrijgen. Maargoed dat we zo'n rijk stel zijn, schreef manlief.

Daarna door naar de H.ema. Eerst wat gedronken en gegeten. Het 4 uurtje, kopje thee met iets lekkers. Daarna nog even winkelen. Dochter's favoriete onderbroeken waren in de aanbieding. Ze vond ook nog een leuk vest. Helemaal goed.

Langs ons nieuwe huis, de vorderingen laten zien aan dochter, post gehaald en toen door naar K.wantum. Daar was ik nog nooit geweest. Zit hier ook nog 'maar' 4 jaar haha. De bonnen van de C.1000 zijn daar ook in te leveren. We hebben aardig wat zaken op onze lijst staan, die we daar dan extra voordelig aan kunnen schaffen.

Inzake de energiezaken. Ons voorstel voor 175 euro per maand aan voorschotbedrag voor gas en electra is goedgekeurd. Wel moeten we over 3 maanden de meterstanden opnieuw doorgeven.

Van de duurzaamheidslening krijgen we bericht dat de dikte van de vloerisolatie niet aan de voorwaarden voldeed. Dus daar hebben we snel een nieuwe offerte voor aangevraagd en gekregen. Nu is het even weer afwachten.

Nou, genoeg geschreven, gauw douchen en in de kluskleren :) Fijne zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten