woensdag 26 februari 2014

Declaraties en andere administratieve zaken.

Door de klusseritus hadden hier de administratieve zaken 'enige' achterstand opgelopen. (Lees: een heeeeeeele stapel op te bergen stukken, tussen diverse bouwmarkt en andere folders). Dus afgelopen maandagochtend hebben we daarin orde op zaken gesteld. Alles weer in verschillende mappen. Heerlijk gevoel.

Zaterdag mag er weer aangifte gedaan worden voor de belastingdienst, dan is het wel zo handig om alles 'zo voor het grijpen' te hebben.

Gisteren heb ik mijn eerste declaratie bij de H.ema zorgverzekering ingediend. Wow, dat ging futuristisch. Een foto van de nota met wat gegevens was voldoende. Het is nu al in behandeling. Lang leve mijn mini iPad. Daar ben ik nog elke dag zo blij mee trouwens. 

Aanstaande vrijdag horen we trouwens of de duurzaamheidslening akkoord gaat. Dan gaan we voor de vloerisolatie nog wel op zoek naar een gezonder alternatief dan de nu aangevraagde pur isolatie.

Qua klussen. De zolder is voor een vierde gedeelte geisoleerd. De G.amma heeft  glaswol in de aanbieding. Dus hebben we nog 15 rollen bijgehaald. Ook het laminaat voor de zolder (simpel wit, voor zoveel mogelijk licht) is binnen. 
Kamer van onze dochter krijgt steeds meer vorm. Helaas gaat het niet zo snel als mijn vader en ik zouden willen. Vanmiddag staat plaatsen van de laatste drie gipsplaten (koningin van het gips ben ik, zoveel verschillende hoeken en gaten eruit, in verband met balken, contactdozen etc) op de agenda.

Maar..... Nu eerst een setje 'gewone' kleding aan en op pad. Kijken voor de mogelijkheden van de keuken. Een bank en een koelkast staan ook op de lijst. Even bezig zijn met de leuke dingen van onze nieuwe woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten