zaterdag 1 februari 2014

De lege envelop

Vandaag werd de rugtas voor dochter al bezorgd. Mij viel het iets tegen. Ik had gedacht dat er ook een verstevigde bodem in zou zitten. Maar dochter vindt hem super. En zij moet er mee lopen :) dus prima. Voor mij werd er ook een pakketje bezorgd. Leuk, dacht ik, zomaar een verrassing. Afzender: managementboek... Oh ja... mijn studieboeken. Ook wel een verrassing natuurlijk. Ik begin op 28 maart. Dus ik kan me nog even inlezen. Zoals de meeste studieboeken vind ik ze supersaai geschreven en erg kleurloos. Dus, daar moet ik me wel toe gaan zetten. Gelukkig kan ik mijn aantekeningen gaan mindmappen.

Bij de post vandaag zat een mysterieuze envelop. Gericht aan mij (voorletter en achternaam + adres natuurlijk :)) De envelop was open, plakstrip niet gebruikt en verder helemaal leeg. Nou ben ik wel benieuwd wat daar in heeft gezeten en wie er nu blij mee is haha.
Misschien nog wel meer spaarkaarten.

Vanmiddag hebben man en ik de eerste 'klusaankopen' gedaan. Na het inpakken van de nodige verhuisdozen (dochter heeft haar Playmobil uitgezocht, daar speelt ze niet meer mee) 'togen' wij eerst naar de Praxis voor een accuboormachine. De aanbieding die we hadden gezien was voor eentje met maar een accu. Van mijn vader en een collega had ik begrepen dat het handiger is, om een met twee accu's te hebben. Ondanks de korte laadtijd van dit model, hebben we het niet gekocht. Bij de Gamma hadden we een nat/droog stuifzuiger gezien. Aangezien we nu thuis een zakloze stofzuiger hebben, leek ons de nieuwe aanschaf wel handig voor bij het klussen. We bleken niet te kunnen pinnen met onze nieuwe passen. (*schrik*). Wat bleek die hadden we nog niet geactiveerd. Bij thuiskomst direct maar even gedaan.

Van de financiële man hadden we de factuur in de mailbox. Iets meer dan 1200 euro. We hadden een maximum van 2000 euro afgesproken, gelukkig is het daar ruim onder gebleven. Direct de rekening overgemaakt, zijn we daar ook weer van af.  

We sloten vanavond af met een 'rondje' Ikea. Even kijken of we de hoek(slaap)bank die we een poos geleden hadden gezien nog zo leuk vonden. Nou... die bleek niet zo leuk. We hebben nog wel wat keukeninspiratie opgedaan. Niets gekocht. Dat komt allemaal binnenkort.

Zometeen lekker met de benen omhoog op onze oude blauwe leren bank. We kijken bij omroep Max naar Heer en Meester. Zijn er meer van jullie die de serie volgen?

4 opmerkingen:

 1. Ik kijk ook naar heer en meester, vind het een verrassend leuke serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst van de laatste Ramses genoten, afwasje ertussen door en Heer en Meester gekeken, fijne TV kijkavond. Het leuke is dat de buitenopnamen zo herkenbaar voor mij zijn, in Amsterdam op de Prinsengracht gewoond, vlak bij Ramses zijn huis trouwens, en daarna lang in Den Haag. H&M is zo duidelijk onzinnige situaties dat het leuk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! En leuk dat je over Heer & Meester begint, ik zag dat voorstukje en wilde hem gaan volgen, maar was het ook weer vergeten. Nu ga ik dus even alsnog kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ikea gaat binnenkort over op een ander keukensysteem. Iets om in de gaten te houden want de tweede serie heeft andere maten dan de eerste.

  BeantwoordenVerwijderen