vrijdag 7 februari 2014

De andere bouwmarkt

Het nobele streven om vandaag toch echt weer om 7.30 uur te beginnen op mijn heb ik niet waargemaakt. Het half uurtje waarin er nog weinig andere collega's zijn, de telefoon amper gaat en ik dus lekker door kan typen/werken heb ik al een aantal dagen gemist.
Door de twee vrije dagen aan het begin van de week voelde de hele week al anders en een beetje vreemd. Zoals ik gisteren al schreef moest ik echt wat dingen afmaken vandaag. 

Dochter had geen schoolband vandaag (ze gingen met de klas naar een te waterlating van een schip), dus ze ging op de fiets. Normaal brengt manlief haar en werk ik tot 14.00 uur om haar weer op te halen. Nu had ik haar gezegd dat ik langer zou werken. Mijn plan was tot een uur of drie. Dat werd uiteindelijk half vijf. 

Ondertussen.... vanwege het slechte weer kon mijn vader zijn eigen werkzaamheden niet doen, dus was hij klussen in het nieuwe huis. Mijn moeder heeft de badkamer grondig gesopt. Mijn vader heeft onder andere alle sloten vervangen. Wat een heerlijk gevoel van veiligheid. Omdat mijn ouders een eigen zaak hebben, koopt mijn vader veel bij de Bouwmaat. Zo ook de sloten. Dat scheelt wel een slok op een borrel :) (niet dat ik zo dol ben op borrels). Na het werk ben ik direct doorgereden naar het nieuwe huis. Mijn vader geholpen met wat dingen. Boekwerk van de cv ketel ingekeken. Daar mag ik bijna wel een cursus voor volgen.

Van het weekend hebben we het (klus)rijk alleen. Maar morgen ga ik eerst uitslapen. Merk dat ik mijn energie een beetje moet doseren. Vijf avonden doorgaan zoals ik deze week heb gedaan, is een beetje veel. (Oh echt... duh).

Boodschaptechnisch moet ik ook beter plannen. Vanmorgen kwamen we er achter dat we wel bananen, boter en rijstwafels hadden. Maar in het andere huis. Heeeeeeel slim. Nou, waar het hart vol van zit, loopt mijn blog van over. Ik ben gelukkig naast l.i.d.p. (lam in de 'poten') ook nog steeds heel enthousiast over het nieuwe huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten