donderdag 20 februari 2014

52 week Money Challenge

Korte update over mijn eerdere blogpost over 1378 euro extra in december 
Ik ben begonnen met 52 euro in week 1. Onder het motto, nu het nog kan :) De stand is nu 391 euro op de rekening. In plaats van in een potje heb ik het op een spaarrekening gezet. Rond juni heb ik (hebben we) dan 1000 euro. Lijkt me heel fijn om in de zomervakantie nog wel met ons drietjes op vakantie te gaan. Daar kunnen we dit bedrag dan leuk voor gebruiken.

Hoe is het bij jullie? (Vraag voor degenen die mee doen uiteraard)

4 opmerkingen:

 1. Gunst, hier hopeloos. Heb het spaarbakje weer leeg moeten halen, want zocht de juiste briefjes en muntsoorten voor respectievelijk drie verjaardagen en een collectebus.
  Maar... all is not lost. Ik begin gewoon weer opnieuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat het je nog lukt nu met alle verbouwingskosten om toch ook te sparen!
  Ik deed mee met 25 eurocent per week. Dat lukt nog steeds maar ik ben dus met 1x 25 cent begonnen en dat loopt dus langzaam op per week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was van plan om omgekeerd de weeknummers te sparen, net als jij dus. Maar vlak na dat idee kwam een vriendin met het idee in april naar Napels te gaan. Dus ik dus nu mee met het sparen van de weeknummers (en dat doe ik dan per maand). k heb dus alleen januari gespaard (ik spaar wanneer het loon wordt gestort) en dus zit er een tientje in kas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed van je. Ik doemee met 52x 8 eur in de bus te stoppen maar meernet als het uitkomt als het dit jaar maar 52x is. Gaat erg goed! Heb al aardig wat gespaard, word een beetje een sport :)groetjes susan

  BeantwoordenVerwijderen