woensdag 12 februari 2014

3/8 sokjes en een Valentijn's date

Vandaag was ik heeeeel actief. Offertes aangevraagd voor zonnepanelen, spouwmuurisolatie, kunstof kozijnen met HR++ glas. Samen met mijn vader een megaboodschappenlijst gemaakt voor nog maar 3 ruimtes in huis.
Diezelfde boodschappenlijst over gezet in een projectenlijst. Lang leve de Bouwmaat en de mogelijkheid om daar via mijn vader materiaal te bestellen. Scheelt echt heel veel. Ze hebben een actie, met 50 euro korting, wanneer we voor 250 euro of meer bestellen. Nou, makkie, dat bedrag....

Ik moet ook 3/8 sokjes en beugels bestellen van mijn vader. Hij noemde alles heel serieus op. Ik schreef alles op mijn lijstje. Maar mijn moeder kwam niet meer bij toen ze mijn gezicht zag. Ze was slap van het lachen. We dachten namelijk allebei aan gebreide sokjes.

Natuurlijk dacht ik vanavond wel, waar zijn we aan begonnen... Bakken met geld aan materiaal waar we niets van terug zien :) Latten, isolatiemateriaal, gipsplaten en schroeven. Maargoed, ik weet dat we er iets heeeeeel moois voor terug gaan krijgen.

Vrijdag komt er iemand voor een offerte voor kozijnen met het speciale glas. Ik ben benieuwd waar ze qua offerte op uit komen. We kunnen tegen het voordelige tarief van 2,4% (iets hoger dan de 2,2% die ik eerst door had gekregen) maximaal 15.000 euro lenen. Met de kudde kozijnen die wij in gedachten hebben zijn we dat bedrag volgens mij zo kwijt. 

Morgen nog een dag werken. Vrijdag heb ik vrijgenomen. Lekker romantisch, Valentijnsdag in mijn eentje in het nieuwe huis. Alhoewel, 's middags wel een 'date' met de kozijnenman. Romantiek ten top haha.
Hebben jullie nog plannen voor Valentijn? Leuke anonieme kaarten versturen of anders iets?

2 opmerkingen:

  1. Is die 50euro korting per 250 euro? Bij een aantal bestellingen
    is dat fijn binnenhalen... Leuk hè, dingetjes uitzoeken voor je nieuwe
    huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee aan die commercie doe ik niet mee, ik kook gewoon heel lekker voor mijn man. Als dat niet romantisch is......

    BeantwoordenVerwijderen