donderdag 6 februari 2014

2,2% rente voor duurzaamheidslening

Gisteravond mailde de energieman (van het maatwerkadvies) dat vanaf 11 februari in onze gemeente er ook weer geld voor een duurzaamheidslening beschikbaar is. Ik las over de rente korting en dacht het niet goed gezien te hebben. Dus mailde ik en ja hoor, het klopt. Voor maximaal 25.000 euro is het rentepercentage echt 2,2% Mocht je nog plannen hebben voor de verbetering van je huis, dan kun je hier wellicht je voordeel mee doen :) 


Geachte mevrouw Rijk Wijf,

Momenteel is de rente voor een duurzaamheidslening met een looptijd van 15 jaar inderdaad 5,2%, dus inclusief korting 2,2%.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer(033) 253 94 01. Wij staan u dan graag te woord.

Met vriendelijke groet,
Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland
www.svn.nl

En wat ik verder deed vandaag? Nou, ik verdiende weer een prijs voor afwezig aanwezig zijn op mijn werk. Onvoorstelbaar wat een rare dag. Morgen blijf ik maar langer om echt noodzakelijke dingen af te maken. 's Middags was mijn moeder er even om te helpen in het nieuwe huis. Ze heeft de houten wc vloer (jak) verwijderd. Daar zat nog een oude tegelvloer onder gelukkig. Heel de wc gepoetst. Mij geholpen om alle zooi die we al buiten hadden gezet, afgelopen dinsdag, in zakken te doen. Net voor de regen aan, hup in de mini auto. Morgen naar de stort. De andere 10 zakken staan nog binnen, dat moet volgende week maar even.

Manlief kwam vanuit zijn werk, met de vouwfiets naar het oude huis, miep miep, gauw wat spullen halen en daarna door patat halen (jaja, patatje gegeten in de kluswoning, kachel aan, gezellig met zijn drie).

We hebben voor bijna elke ruimte een lijst gemaakt met al onze wensen en de benodigde werkzaamheden. Volgend weekend komt mijn zusje met haar man helpen klussen. Morgen gaat mijn vader in het nieuwe huis aan de slag. Nieuwe sloten en wat andere klusjes die ik van mijn moeder voor mijn vader op een lijstje 'moest' zetten :)

Zijn jullie mijn klusverhalen al zat? Ik kreeg de laatste tijd in de reacties wat vragen. Of ik foto's van mijn huis wil plaatsen? Ik zou heeeeeeeel graag willen. Ik doe het alleen niet. Aangezien ik niet weet wie er allemaal mee lezen.
Of ik ons toekomstig aflossingsplan iets nader toe wil lichten? Dat ga ik zeker doen. Ik wacht even af hoe en wat inzake de duurzaamheidslening. Daarna maak ik een overzicht voor ons tien jarig aflossings plan de campagne.

7 opmerkingen: