Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 januari 2014

Nieuwjaarsrecepties

Na een dagje werken, had ik vanmiddag nog een bescheiden nieuwjaarsreceptie. Met een delegatie van het werk. Hapje, drankje. Voor mij dan niet, watertje, 1 blokje kaas... De cola behoefte is gelukkig volledig verdwenen. Ook de warme hapjes kon ik weerstaan.

Mijn collega heb ik aangestoken met mijn agenda virus. Vroeger beplakte ze ook van alles. Nu zou ze na haar werk nog gauw even naar de B.runa. Om te kijken wat ze daar in het assortiment hebben. Haha... Kan ik binnenkort misschien wel wat stickers etc. met haar ruilen. Altijd goed.

Volgens dochter en man, was het maar goed dat ik gisteren niet mee ben gegaan naar de bioscoop. Het was een erg leuke film, dat wel. Maar een volle zaal, met veel popcorn etende kinderen. En.. en werd gezongen in de film. Dus ik voelde me meteen niet meer bezwaard. Ik had een pastasaus gebrouwen gistermiddag en voor de warme maaltijd, gebakken aardappels.
(note to self, geen kruimige aardappels daarvoor gebruiken :)).

Vanavond was ik blij dat de pasta saus al klaar was. Dochter had een vriendin te spelen, die bleef ook eten. Dus we konden vrij snel aan tafel. Voor mij een lekkere salade met garnalen. Zo nog even een salade voor morgen op het werk voorbereiden. Net echt... :) 

Vandaag heb ik gebeld met de man die de bouwkundige keuring heeft uitgevoerd. Ik kreeg helaas voicemail. Ik zou graag willen dat we het rapport eerder krijgen dan a.s. woensdag. Hopelijk belt hij morgen terug. Ook heb ik met de notaris gebeld. Volgende week langs voor een voorbereidend gesprek over een samenlevingscontract en de testamenten. In de categorie 'lijstje afstrepen' was ik goed bezig zeg maar.

Ook vandaag (jaja, ik was op dreef) heb ik me aangemeld voor de opleiding voor mijn werk. Ik las op een blog van iemand de aanbieding van de NS voor vrij reizen in het weekend voor 29 euro. Dus heb ik de vraag gesteld, bij de afdeling HR hoe het staat met de reiskosten vergoeding. Want dan gebruik ik dat bedrag om die kaart aan te schaffen (met een klein beetje bijbetaling).

Nou... genoeg voor vandaag. Letterlijk en figuurlijk. Ik ga mijn leuke rokje verruilen voor mijn overheerlijke joggingbroek. Fijne avond allemaal.

Would you like to comment?