Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
12 januari 2014

Keuzes maken

Niet altijd mijn sterkste kant, keuzes maken. Man en dochter vertrekken net naar de bioscoop. De film Frozen. Had ik meegewild? Op zich wel. Voel me ook een beetje raar nu, omdat ik een 'gezinsmoment' met ons drie 'laat schieten' omdat ik spullen aan het uitzoeken ben. Omdat ik me nog een beetje voor wil bereiden op de komende week qua kleding strijken, opruimen, koken en weet ik veel wat nog meer. Maar ik vind naar de bioscoop gaan ook leuk. En dingen doen met ons drietjes ook. Toch heb ik gekozen om niet te gaan. :( Nu heb ik al spijt.

Nou, ga ik maar gauw verder met spullen uitzoeken. Daar zal de achtbaan aan emoties nu ook wel vandaan komen denk ik. Kwam allemaal foto's tegen. Dagboeken, agenda's, lijstjes met doelen en wensen.... Tekeningen, mindmaps, knutsel en creaspullen. Ook in het nieuwe huis hoef ik me niet te vervelen :)
Fijne zondag verder. 

Would you like to comment?

 1. Lastig is dat he?
  Ik had het als tiener vooral heel erg, wat jij nu beschrijft. Dan gingen m'n ouders een eind met de hond wandelen, en ik... had net een mooi boek of zo, en wou lekker blijven zitten lezen. En dan reden ze net weg, en had ik m'n hoofdstuk uit, en scheen de zon zo lekker, en was wandelen best wel heel erg fijn geweest, bijvoorbeeld.

  Jij ook een fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel lastig. Altijd die afwegingen :) Gelukkig word ik er steeds beter in.

   Verwijderen
 2. Hoi,

  Via Spaarcentje bij jou geland. Wat een leuk blog! Heb al heel wat teruggelezen.Ik blijf je volgen.

  Groet Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Via Spaarcentje bij jou geland. Wat een leuk blog! Heb al heel wat teruggelezen en blijf je volgen

  Groet Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lastige! Maar altijd maar proberen het beste van je keuzes te maken is dan volgens mij het slimste :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja... dus na mijn mini dip lekker aan de slag gegaan met de dingen die ik wilde doen. Na een minuut of tien voelde ik me ook al weer beter.

   Verwijderen
 5. Het uitzoeken van al die dingen die je bewaart is ook best leuk. Vorig jaar ben ik na bijna 40 jaar verhuisd, als je eentje een eengezinswoning met grote zolder en grote schuur bewoont dan heb je heel wat. Ik had gelukkig maanden de tijd om op te ruimen. Veel van vroeger kon echt weg, ik heb uit fotoboeken die foto's gehaald die van waarde voor mij waren en die ga ik scannen, de rest ging weg en deel naar dochter.
  Na de eerste ronde keek ik maand later weer en dan ging er weer een deel weg en de rest mocht mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh goed idee van de foto's. We hebben nog heel veel foto's van voor het digitale tijdperk. Die sorteren en scannen voor een boek voor dochter bijvoorbeeld.

   Verwijderen