Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 januari 2014

Hypotheekofferte vergeten te mailen!

Nou.... het lijkt wel een soap serie de aankoop van het huis.
Gisteren mailde ik onze 'financiële man'. 
Hij was op vakantie de afgelopen tien dagen. Bij onze persoonlijke afspraak had hij aangegeven, zodra hij iets zou weten, hij ons vanaf zijn vakantie adres zou mailen. Ik had nog niets gehoord of gelezen. 
Dus ik vroeg hem of er al iets bekend was over de offerte?

Bleek hij die al op 23 december te hebben ontvangen en vergeten door te mailen! Nu moet de offerte morgen getekend binnen zijn. Met nog wat aanvullende stukken. Dat gaat wel lukken. Maar, we moeten WEL een bouwkundig rapport hebben. En dat lukt niet meer voor morgen.

Ach... en de eerdere aanvraag voor een bouwkundig rapport, daar had ik nog maar 5 mailtjes en 3 telefoontjes aan gewaagd. 

Gelukkig was de organisatie waar ik de offerte heb aangevraagd heel meewerkend. Ze hebben de offerte aanvraag doorgezet naar een andere partij. Daar werd ik vanmiddag door gebeld en woensdagmiddag vindt de keuring plaats. Zucht... adem in, adem uit. Volgend jaar kan ik er waarschijnlijk om lachen. 

Nu heb ik letterlijk en figuurlijk mijn buik vol van de onzorgvuldigheid van alle partijen. Echt, niet te filmen vind ik het.

Would you like to comment?

 1. Ja, gek hè? Je zou zeggen, het is crisis, ondernemers lopen zich de benen uit de gat om het de klant naar de zin te maken. Maar ik kan er ook niet zoveel van merken (wel van de crisis, niet van het harder lopen...)

  Pennie Wijs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het lijkt de belasting dienst wel, 'leuker kunnen we het niet maken'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop echt dat het voor jullie niet zo'n soap wordt als ik had. Let zelf ook echt goed alle details en attendeer degene die er meen te maken heeft van te voren.
  Als jullie ontbindende voorwaarden hebben, check dan voor de zekerheid of het voor een datum is of tot en met, daar heeft de adviseur van de kopers een fout gemaakt.
  Nogmaals maak een tijdlijn wanneer wat moet gebeuren.
  Success

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan me je stress voorstellen. Alsof je achter ieder klein detail zelf aan moet zitten. Nee...je MOET achter ieder detail zelf aanzitten. Je zou bijna zelf adviseur worden!

  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vergeet je niet om een korting te vragen bij je financiële man op de advieskosten? Die kan er wel vanaf na zoveel slordigheid...

  BeantwoordenVerwijderen