Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
25 januari 2014

10.817,44 euro in nog geen 10 minuten

Ja, uitgegeven in 10 minuten die 10.817,44 euro.
Een waarborgsom van 8250 euro, dus dat geld komt binnenkort terug (pfieuw) en de rest is de betaling aan de notaris. Dus daar hebben we volgend jaar in de vorm van belastingteruggave nog weer voordeel van.

Fijn om het geld zo klaar te hebben staan trouwens. Geeft me een rijk gevoel.
Vanmorgen zag ik dat het mogelijk is een energiebespaarlening aan te vragen. Dat wordt verstrekt in de vorm van een bouwkrediet. Daar hebben we zeker 'oren naar'. Dus ook daar heb ik al weer wat dingen voor aangevraagd. Nog niet de lening op zich hoor :) Want daar zijn nog heel wat stukken voor nodig. 
Zou echt ideaal zijn wanneer ons huis daarvoor in aanmerking komt. Dan kan alles ook stukken sneller dan wanneer we alles zelf doen. 

Manlief is op boodschap en stuurde net een berichtje met de tekst: 'Jihaa'. Bleek dat hij langs ons huis is gereden en zag dat er een container met zooi op de stoep stond. (Huis, kruipruimtes en zolder stonden nog vol met heeeeeeeel veel spullen. In de koopovereenkomst hebben we bepaald dat we het huis volledig opgeruimd opgeleverd willen krijgen). Dus, dat ziet er goed uit.

Ons huidige huis is ook weer zichtbaar. Na twee weken eindelijk weer een gestofzuigd *kucht* Tweede was van vandaag draait zelfs. Zogoedbezig punt nl

Gaan we morgen verder met uitzoeken en inpakken. En nu heerlijk aan een theetje en aan de knutsel met dochter.

Would you like to comment?

  1. Wow, dat is even een flinke aderlating! Gelukkig krijgen jullie het grootste gedeelte dan weer terug. En inderdaad super dat je het hebt om te kunnen betalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jihaa!!! Het huis is nu echt in zicht!! Wat fijn dat je nu overal achteraan kan gaan!! Heel veel plezier en succes gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen