vrijdag 13 december 2013

Vrijdag de 13e, onze geluksdag

Gisteren las ik op een blog van iemand over het faillisement van Henk ten Hoor. Erg jammer wanneer het na een doorstart nog niet lukt. Uiteraard was ik wel zo egoïstisch om direct in de webwinkel te kijken wat er met 70% korting te koop was. 

Ik heb gewacht na 00.00 uur vanwege de drukte op de site. Om 00.43 uur had ik alles bekeken wat er te zien viel en een leuke bestelling geplaatst. O.a. een jurk, een tregging, een dikke panty, bikini voor onze dochter en nog veel meer. Voor een totaal van maar € 26,36. Zelfs de verzending was gratis. Ik ben benieuwd of het ook allemaal zo leuk is, als het er op de foto uitzag.

Na 5 uurtjes slaap, kon ik wel lastig de uitgang van mijn bed vinden :) Iets later dan gebruikelijk begonnen op mijn werk. Gelukkig wordt daar (op vrijdag) nooit moeilijk over gedaan. Als ik mijn uren maar 'volmaak' in een week.

De hele ochtend voelde ik me al erg onrustig. Ik had al aan manlief aangegeven, dat vrijdag de 13e wel een goede datum zou zijn om wat over het huis te weten. Rond 10 uur had ik een mailtje van de verkopende makelaar in mijn mailbox. De bank van de verkopende partij is ook akkoord gegaan met onze prijs. Jihaaaaa. Weer een stap verder. Uiteraard kon ik mijn hersens slecht bij mijn werk houden. Mijn directe collega heeft zelf vorig jaar een huis gekocht, dus ze weet hoe het is. Ze schakelde de telefoon door naar mobiel, deed de deur dicht en ging even naar buiten zodat ik direct wat zaken kon regelen. 

Dinsdag komt er iemand voor een taxatie rapport. Financiële man heeft bericht gehad dat hij verder aan de slag kan. Hij had vrijwel alle stukken al, dus maandag kan hij (be)rekenen. 

Wel spannend hoor allemaal. Ik kreeg ook nog akkoord voor het volgen van een HBO opleiding voor mijn werk. Vergoed door mijn werkgever. Volgend jaar, eind februari ga ik starten. Nog even overleggen of ik 16 dinsdagavonden ga doen, of 8 zaterdagen. Ik krijg ter compensatie 4 extra verlofdagen. Dus dat is allemaal prima geregeld. Tot zover dus een super vrijdag de 13e. 

Meer mensen geluk vandaag?

10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!! Klinkt erg goed allemaal! Hier geen geluksdingen, maar wel een heerlijke dag...beetje een vakantiedag-gevoel! *zalig* Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met al het goede nieuws. Welke HBO opleiding? Gaat die dan wel lukken, met de verbouwing enzo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Facilty management. Gelukkig de turbo versie van 1 jaar. Om eerlijk te zijn heb ik geen idee hoe dat allemaal zal gaan.

   Verwijderen
 3. Ja!!!!!!!!!!!! Van mijn huis is gisteren de overdracht geweest na een soap rond de hypotheek van de kopers, wat fout kon gaan ging fout, maar uiteindelijk is het goed gekomen.
  Veel success met de verhuizing en andere zaken.

  BeantwoordenVerwijderen