dinsdag 24 december 2013

Kerst in joggingbroek

Na de allerlaatste werkdag van dit jaar, werd ik door manlief bij het werk opgehaald. Een collega had nog een stuk of tig verhuisdozen achter in de auto liggen. Die kreeg ik in de storm en regen overhandigd. Altijd fijn, zo'n voorraad dozen.

Ik heb mezelf een lange 'nog te doen en regelen' lijst gestuurd op het werk. Zo kan ik het nieuwe jaar goed beginnen met alle dingen die nu zo af en toe door mijn hersenpan heen flitsen. Dat gebeurt namelijk vaak 's nachts. Ik gun mezelf heeeeeele ontspannen dagen en nachten de komende tijd :)

We aten vanavond gezellig en lekker hollandse pot bij mijn ouders. Alleen daar vind ik gekookte aardappels met jus lekker.

Voor mijn zusje had ik een gave sjaal gehaakt, voor mijn zwager had ik nog een tijdschrift. Voor mijn nichtje een leuk sportief jack en voor mijn neefje niets. Niet bewust, maar dat sportieve jack kwam zo uit de tas van mijn collega. Mijn ouders had ik zondag al wat cadeau gedaan.

We speelden een leuk kaartspel, met zijn allen. Mijn zusje, zwager, neefje en nichtje blijven slapen bij mijn ouders. Wij zijn naar huis gegaan. Morgen is het streven rond 10.30 uur richting mijn schoonouders te rijden.

Vandaag mailde de makelaar van de verkopende partij. Inzake de beslaglegging op de woning kon de advocaat van de verkoper niets betekenen. Het is nu aan de notaris om de beslaglegging te verwijderen. Dus heb ik de notaris een mail gestuurd om te vragen wat de gang van zaken is. 

Morgen is het gewoon al weer kerst. Aan de ene kant vind ik het wel gezellig. Aan de andere kant ben ik altijd blij als alles weer voorbij is. Gelukkig is het bij mijn schoonouders lekker ontspannen (tenminste, dat hoop ik haha).

Dus de aankomende dagen geen verplichtingen. Lekker in mijn joggingbroek. Boek lezen, tijdschriften bladeren, beetje computeren, wellicht wat tekenen en schrijven en zeer zeker haken of breien.

Ik wens iedereen hele fijne dagen. Dat je ze door mag brengen op de manier je jezelf vorig jaar na afloop van de kerstdagen had voorgenomen. Ik ben dankbaar voor de fijne reacties die jullie geven. Het doet me goed om te weten, dat er op afstand wordt meegeleefd. In plaats van een AA club, een AB club zeg maar.... 

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat jullie een mooie dag gehad hebben! En ik ga eens even bijlezen over het huis, wat een gedoe! Sterkte ermee en fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen