maandag 2 december 2013

Cybermonday

Vanmorgen kreeg ik een zogenaamde 'cybermonday' aanbieding in mijn mailbox. Na 'black friday' met overal fikse kortingen. Bijzonder dat de Amerikaanse terminologie zo doordringt ook in ons kikkerlandje.

Heeft iemand van jullie nog spectaculaire aanbiedingen gevonden afgelopen vrijdag?

Vandaag was mijn eerste werkdag na ruim een week thuis. Ik was om 04.00 uur vannacht al wakker. Niet zo handig. Zo'n 5 minuten voor de wekker ging doezelde ik weer weg. Na 2 keer 'snoozen' toch maar opgestaan. Ik heb me namelijk voorgenomen om elke ochtend weer mijn 'Fitonics' oefeningen te doen.
Nou, dag 1 is in ieder geval gelukt.

Aangezien we nog niets van de makelaar van de verkopende partij hadden gehoord, besloot ik hem te bellen. Ik wilde graag weten of de voorlopige koopovereenkomst ook al door de andere partij getekend was. Tenslotte is het 'nog maar' 12 dagen geleden dat wij tekenden. Dat blijkt nog niet te zijn gebeurd. Iets met een ex vrouw, die niet wil of kan tekenen. Erg vervelend. Want de termijn voor de bank schuift zo ook op. Mijn eerste reactie was, smoor maar in het huis. Heb ik niet gezegd hoor. Ben zelfs 'akelig' beleefd gebleven aan de telefoon. Maar tsjonge jonge zeg, een beetje aktie zou prettig zijn. We deden iets van een maand geleden ons bod. 

Vanavond na ons werk brachten we onze oude Audi weg voor een APK en hoognodige beurt. Op de terugweg in mijn Fiatje bespraken we de mogelijkheden inzake het huis. Mochten we opnieuw moeten tekenen (daar had de makelaar het over) dan doen we dat niet. Tot aan de 20ste december (eerste vastegelegde officiële termijn voor ontbinding van de overeenkomst) wachten we af. En anders laten we dit huis aan ons voorbij gaan. Er kleeft nu al zoveel negatieve energie aan. Maargoed, we zullen zien. 

Nu gauw de iPad uit, nog even mijn 5 positieve punten van de dag opschrijven en dan hopelijk lekker slapen.

2 opmerkingen:

  1. Wij hebben dat ooit ook gehad, dat een ex-echtgenote de koopakte weigerde te tekenen. Dat gaf enorm oponthoud en onzekerheid. Maar het kwam uiteindelijk wel goed. Bij jou vast ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vriend ging dit weekend toch maar wel een trouwpak bestellen (na een keer mis gaan ergens anders en een keer de stof op die hij graag wilde hebben was hij eerst van plan gewoon in spijkerbroek en tshirt te trouwen xD), om er achter te komen dat de webshop waar hij altijd overhemden en zo bestelt ook aan black Frida.... Weekend doen. Scheelde toch een lekkere 50 euro op zijn pak die we nu aan hapjes kunnen besteden :-D

    BeantwoordenVerwijderen