Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
30 november 2013

Winkelen op zaterdag

Met een volledige werkweek, zijn we aangewezen op 'winkelen op zaterdag'. 
Zo niet mijn hobby. Gelukkig hoef ik de boodschappen vrijwel nooit te doen. 
Manlief doet ze liever zelf. Is een stuk voordeliger ook. 
Hij houdt zich namelijk gewoon aan het lijstje ;)

Maar vanmiddag, nadat dochter spontaan haar kast had uitgeruimd, gingen we even met ons twee op pad. Ze wordt langer en langer. Mij is ze al voorbij gegroeid. Dus 'togen' we naar Ceee en Aaa, waar ze nog de grotere kindermaten hebben. Ze slaagde voor een leuke rode ribcord broek. En bij de dames afdeling een gave trui in maat XS. Een nieuwe winterjas staat ook nog op de wensenlijst. Maar 1,5 uur in het winkelcentrum vonden we allebei al energieslurpend genoeg. 

Dus gauw nog even langs de Appie gegaan voor een pak soepgroente. Bij de H.ema hadden we wat mini broodjes voor in de oven gekocht. Met wat rauwkost hadden we een simpele en voedzame maaltijd.

Kaarsjes aan thuis, lekkere sloffen en genieten van Eigen Huis en Tuin en Camping Life. Heerlijk kneuterig met zijn drie.

Would you like to comment?