zaterdag 2 november 2013

Ukelele

Even testen met het typen vanaf de iPad. Of ik dan weer zulke rare letters krijg als in het begin van mijn blog een keer :)

Gisteravond had dochter een 'voorspeelavond' van de muziekschool. Eerder op de dag verstond mijn collega een 'voorspelavond', haha. 
Uiteraard vond ik het voor mijn dochter leuk (mijn ouders waren er ook). Voor mezelf en mijn overgevoelige oren werkelijk een kwelling. Ritselende blaadjes, jengelende kinderen, lang roerende mensen in koffiekopjes, meeklappende en stampende mensen en dan net uit de maat.... (voor mensen die niet weten waarom ik dit zo ergelijk vind, g.oogle eens op 'misofonie').
Na 3,5 uur was het eindelijk over. Volgende keer gaat manlief maar mee.

Vandaag kon ik gelukkig bijkomen. Heerlijk tot 13.00 uur in bed gelegen, lezen, computeren, eten en drinken. 's Middags vertrok ik met dochter naar de stad. Ze gaat namelijk vanaf volgende week ook op ukelele les. Dus togen we naar de muziekwinkel om er een aan te schaffen. Ik kocht ook direct een gitaarstandaard. We dronken en aten wat lekkers en gingen toen op huis weer aan. Een gezellig middag met ons twee. 

Terwijl ik typ (22.58 uur) scharrelt dochter nog rond. Ze is haar kamer aan het opruimen. Uiteraard een beetje laat voor een kind van 11 jaar. Maar ze is in de 'flow' dus ik laat haar maar. Manlief ligt al op bed en ik ga ook zo liggen. Morgen niets bijzonders op de planning staan. Alleen wat huiswerk voor onze cursussen, maar dat valt in de categorie 'leuk'. Fijne zondag allemaal.

1 opmerking:

  1. Ik had er nog nooit van gehoord, even gegoogled. Lijkt me heel lastig! Ik heb het omgekeerde en heb er juist baat bij, wellicht ken je het ASMR, wanneer ik niet kan slapen. Maar dat zal voor jou dan juist helemaal niks zijn!

    BeantwoordenVerwijderen