vrijdag 29 november 2013

Ruig geshopt

Na drie dagen thuis, in joggingbroek te hebben doorgebracht, met maag- en darmklachten, moest ik er gisteren even uit. Ik had vorige week een paar laarzen en een schoen bij de schoenmaker gebracht. Met het verzoek voor nieuwe hakjes en het plakken van een binnenzool. Die wilde ik graag halen. Ik wilde een pakketje afgeven, had nog wat kaarten geschreven en kon dat zo mooi combineren.

Op mijn route lag ook de kringloop. Daar 'moest' ik even naar toe. Dat is een grappig gevoel, want meestal vind ik dan wat gave dingen.
Zoals nu, van het eerste kledingrek bij binnenkomst, een grijs geruit pak, een lange zwierige spijkerrok en een prachtige bedrukte rok, aansluitend model van superzacht materiaal. Alles paste perfect. 

Ik 'scharrelde' nog wat rond en vond voor volgend jaar lente/zomer een gave Rosner broek. En een hele chique winterjas. Beetje korte mouwen en rare mouwinzet, maar daar weet ik wel een oplossing voor.

Uiteraard ook nog 'even' gekeken bij de boeken en tijdschriften. Daar vond ik twee handwerktijdschriften uit 1976. Zo gelukkig word ik daar van.

Voor de kleding betaalde ik het wereldbedrag van 14,95 euro, voor alles!
Vervolgens aangekomen bij de schoenmaker, schrok ik bijna van de 15 euro die ik daar moest afrekenen :)

Gelukkig voel ik me na drie dagen rust een stuk beter. Maandag weer aan het werk. Ik ben blij met mijn begripvolle werkgever. Ik had me nog niet eerder ziekgemeld en voelde me erg bezwaard omdat ik me niet superziek voelde. Alleen erg opgeblazen (net zo een michelin poppetje) en telkens 'boerend'. Heel charmant. Ze gaven aan dat ik de tijd moest nemen en dat heb ik ook gedaan. Vandaag wel 'puinruimen' want ik heb gisteren een begin gemaakt met opruimen. Maar verder dan het begin was ik ook niet gekomen haha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten