Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
12 november 2013

Meterstanden en geld terug

Wat voel ik me 'vereerd' met zoveel leuke reacties. Dank jullie wel allemaal. Normaal reageer ik wel per reactie. Komt er nu even niet van. Maar ze worden stuk voor stuk gewaardeerd.

Gisteren heb ik niet geschreven dat de verkopende partij het huis ver onder de hyptheekwaarde verkoopt. Om die reden moet 'hun bank' nog wel akkoord geven. Dat is een punt waarop het niet door zou kunnen gaan. Dit wordt meegenomen als ontbindende voorwaarde en kan maximaal 4 weken duren.

Vrijdag hebben we een afspraak met onze financiƫle man. Aangezien volgend jaar de financieringsmogelijkheid van 105% naar 104% zakt, heb ik gevraagd of het noodzakelijk is alles dit jaar nog te regelen. De offerte datum is leidend. Dus dat de sleuteloverdracht dan vermoedelijk in het nieuwe jaar plaatsvindt is prima.

Vandaag kregen we onze jaarafrekening voor 'gas en licht' zoals dat hier in de volksmond heet. We krijgen terug. Niet echt veel hoor, maar uiteraard zijn we er blij mee. Het voorschot bedrag is wel aangepast. Van 54 euro per maand gaan we naar 61 euro. (Verwarming betalen we bij de huur in, vandaar ons lage bedrag). Dat laten we eerst maar staan want volgend jaar wordt het toch meer in het nieuwe huis.

Voor de rest val ik bijna om van vermoeidheid. Mijn hersens draaien overuren. Morgenmiddag lekker vrij. Dochter heeft een vriendinnetje te spelen. Ik heb weer wat MP verkopen, dus dat kan ik mooi even doen.

Heb nog meer goed nieuws trouwens op financieel gebied. Zal ik morgen over bloggen.

Would you like to comment?

  1. Wat apart dat je geld terugkrijgt, maar je voorschot wel omhoog gaat! In ieder geval fijn dat er goed nieuws te melden is op financieel gebied en hopelijk gaat alles met het huis goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lees het nu pas, van jullie goede huisnieuws. Gefeliciteerd. En wat een ommezwaai..als ik lees waar jullie vandaan komen. Dat moet geweldig voelen!

    BeantwoordenVerwijderen