Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
10 november 2013

Marktplaatshandel

Wat een lieve reacties over ons toekomstige huis allemaal.
Ja, we hebben een uiterst bod geplaatst. Uiteraard willen we het niet om een 'klein' bedrag over laten gaan hoor.

Gisteravond mailde de makelaar van de verkopende partij nog dat het bod ontvangen is. Hij noemde het een serieus bod en hij gaf aan dat we volgens hem wel tot zaken doen komen. Morgen neemt hij contact met ons op.

Uiteraard heb ik vannacht in mijn dromen de zolder volledig opnieuw ingericht. Even geïsoleerd, trap geplaatst enz. Tsjonge jonge.

Vandaag begonnen met opruimen in de hobbykamer. Aangezien ik de meeste spullen heb. Ik had me al geruime tijd voorgenomen een en ander op Marktplaats te zetten. Ik plaatste 38 bollen katoen, wat spellen, handwerkboeken en een paar schoenen.

De bollen katoen plaatste ik ook als bericht in een Facebook groep. Nou, daar werd reuze enthousiast op gereageerd. Via MP verkocht ik 2 boekjes en mogelijk 2 spellen. Via FB verkocht ik 27 bollen garen en waarschijnlijk nog meer over een week of twee.

Het tureluurt me van alle kanten met de tasjes, enveloppes en wat zo meer. Maar het zou super zijn. Ik wil zo min mogelijk dingen die ik toch niet meer wil meeverhuizen. Normaal deed ik vrijwel alles naar de kringloop. (Ja, garens niet hoor haha). Maar het is best leuk om daar nog wat euro's voor terug te krijgen.

Nou, de rest van het slagveld nu nog gauw even wegwerken. Dan onze dochter een tik met een rubberen hamertje geven. Die begint prepuberaal slaapgedrag te vertonen. Laat inslapen enzo, goh, van wie zou ze dat nou hebben :)

Ik ben wel erg gespannen over het huis merk ik. Hopelijk kan ik een beetje ontspannen slapen vannacht. En krijgen we morgen het verlossende antwoord....

Would you like to comment?

 1. Hopelijk komt er snel goed nieuws! In ieder geval zijn dit allemaal stappen in de goede richting, lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor! Inderdaad niet handig om spullen die je niet meer gebruikt toch mee te verhuizen. Zooo herkenbaar. Weg ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihi, en als het gaat lukken is dit pas het begin :))))) #duimerdeduimerdeduimerdeduimerdeduimerdeduim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannende tijden! Maar ook heel erg leuk als het gaat zoals jullie willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf artikel! Ik ben nog niet bij je volgende verhalen, dus ik hou t even als reactie op wat je nu schrijft. Ik heb geen idee in welke regio je woont, maar hier hebben we een aantal feestboekgroepen die zich bezigouden hetzij met weggeven, of ruilen van dingen die je kwijt wil. Meestal gaat het bij ruilen om dingen terugvragen als bijvoorbeeld doucheschuim, luiers (maar jouw dochter vertoont prepuberaal slaapgedrag, dus die zal je wel niet meer nodig hebben.. ;-) ) of dat soort kleinigheden.
  Eigenlijk als gebaar naar de minderbedeelden onder ons.. waar er helaas steeds meer van rondlopen.. speelgoedjes en zo.. misschien leuk voor een kleinigheidje op zo'n groep en iemand die geen geld heeft heeft weer een leuk sint/kerst kadootje...
  Je bent goed bezig meid! Ik ga snel verder lezen... je schrijfstijl pakt enorm! Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen