Doorgaan naar hoofdcontent

Manisch positief

Nou, vandaag was mijn anders toch altijd wel redelijk 'manisch positieve' instelling ver te zoeken. Ik was aan het woelen en draaien vannacht. Dus het was wel een hele korte nacht, met daarbij brak gevoel bij het starten van mijn dag.

Gelukkig was manlief zo lief om de bevroren ramen van de auto te krabben. Met het mooie zonnetje overdag zou ik bijna vergeten dat het echt weer winter wordt. 

Om 9.00 uur had ik cursus van mijn werk. Mijn collega appte of het wel goed met me ging. Toen nog wel hoor, alleen de verplichte cursus engels, daar had ik zo geen zin in. Maargoed, wel het beste van gemaakt en ook nog gelachen met onze rollenspellen. Ik mocht iemand spelen die gebrekkig engels sprak. Beetje jammer, zo kon ik nog niets van mijn niveau laten horen.

Mijn afspraak bij de kapper ging helaas niet door. Kapster ziek. En om heel eerlijk te zijn kwam me dat wel goed uit. Ik heb zelf een pak haarverf gekocht. Nog niet geverfd. Morgen even bij daglicht, leek me wel een goed idee.

Ach, er waren ook positieve punten hoor. Uiteraard, zoals ze er elke dag wel zijn. 

Een prettig gesprek met een van de leveranciers van mijn werk.
Lieve bemoedigende woorden van collega's inzake de wachttijd van ons huis.
Een meedenkende verkoopster, die twee mini potjes vulde met creme die me wel lekker lijkt.
Geld van de verkoop van wat garens. 

En heel belangrijk, het gaat de goede kant op met mijn schoonmoeder. Ze gaat morgen naar een revalidatie centrum. Als het meezit, blijft ze daar een week of twee. Morgen gaan we voor onze workshop richting Amsterdam. Eens even zien hoe we dat combineren met 'bezoek'.

Morgenvroeg uitslapen. Nog wel wat belangrijke zaken te mailen en te regelen voor ons vertrek. Maar dat kan op ons gemak.

Ga ik er nu van uit dat ik een verrukkelijke nachtrust zal hebben.

Reacties

 1. Een goede nachtrust kan wonderen doen. Ik hoop dat je goed hebt geslapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het weer beter gaat met je schoonmoeder en hopelijk heb je goed geslapen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mijn nacht wel!!
  Ik heb m'n boeken van m'n nachtkastje gehaald.
  Maar helaas... ook dat helpt niet...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar šŸ’—  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geĆÆnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk