Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
21 november 2013

Manisch positief

Nou, vandaag was mijn anders toch altijd wel redelijk 'manisch positieve' instelling ver te zoeken. Ik was aan het woelen en draaien vannacht. Dus het was wel een hele korte nacht, met daarbij brak gevoel bij het starten van mijn dag.

Gelukkig was manlief zo lief om de bevroren ramen van de auto te krabben. Met het mooie zonnetje overdag zou ik bijna vergeten dat het echt weer winter wordt. 

Om 9.00 uur had ik cursus van mijn werk. Mijn collega appte of het wel goed met me ging. Toen nog wel hoor, alleen de verplichte cursus engels, daar had ik zo geen zin in. Maargoed, wel het beste van gemaakt en ook nog gelachen met onze rollenspellen. Ik mocht iemand spelen die gebrekkig engels sprak. Beetje jammer, zo kon ik nog niets van mijn niveau laten horen.

Mijn afspraak bij de kapper ging helaas niet door. Kapster ziek. En om heel eerlijk te zijn kwam me dat wel goed uit. Ik heb zelf een pak haarverf gekocht. Nog niet geverfd. Morgen even bij daglicht, leek me wel een goed idee.

Ach, er waren ook positieve punten hoor. Uiteraard, zoals ze er elke dag wel zijn. 

Een prettig gesprek met een van de leveranciers van mijn werk.
Lieve bemoedigende woorden van collega's inzake de wachttijd van ons huis.
Een meedenkende verkoopster, die twee mini potjes vulde met creme die me wel lekker lijkt.
Geld van de verkoop van wat garens. 

En heel belangrijk, het gaat de goede kant op met mijn schoonmoeder. Ze gaat morgen naar een revalidatie centrum. Als het meezit, blijft ze daar een week of twee. Morgen gaan we voor onze workshop richting Amsterdam. Eens even zien hoe we dat combineren met 'bezoek'.

Morgenvroeg uitslapen. Nog wel wat belangrijke zaken te mailen en te regelen voor ons vertrek. Maar dat kan op ons gemak.

Ga ik er nu van uit dat ik een verrukkelijke nachtrust zal hebben.

Would you like to comment?

 1. Een goede nachtrust kan wonderen doen. Ik hoop dat je goed hebt geslapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het weer beter gaat met je schoonmoeder en hopelijk heb je goed geslapen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mijn nacht wel!!
  Ik heb m'n boeken van m'n nachtkastje gehaald.
  Maar helaas... ook dat helpt niet...

  BeantwoordenVerwijderen