Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 november 2013

Laagste prijs iPad mini met retina scherm

Nou, is dit toch even een wervende blogtitel.
Ik denk dat ik echt de laagste prijs ga betalen voor een nieuwe iPad mini met retina scherm. Want ik krijg namelijk 200 euro via mijn werk, bij aanschaf van een tablet. Is dat leuk, of is dat leuk?

Natuurlijk heb ik overwogen om dan de 'oude' versie te nemen, dan hoef ik namelijk maar 89 euro bij te betalen. Toch wil ik graag de nieuwste versie. Dat het me dan 100 euro extra kost heb ik er graag voor over. Vandaar al mijn verkopen op MP. Want ik wil het wel graag als totaalbedrag al bij elkaar hebben. Vanmiddag verkocht ik de spelletjes. Die werden opgehaald door een hele blije mijnheer. Ik gaf hem nog een gratis spel mee. (Die had ik nog niet geplaatst, scheelde me weer een hoop werk en dit was niet zo een populair spel).

Vanmiddag bracht ik ook weer 2 pakketjes naar het postkantoor. Best leuk hoor. Stand is nu 70 euro. Er zijn nog wat bedragen onderweg, dus hopelijk heb ik einde van deze week de eerste 89 euro. Volgende week zakgeld en dan ben ik er al :)

Maar dat was niet het goede financiƫle nieuws waar ik gisteren over schreef. Dat gaat over een mogelijkheid om een stuk familiebank constructie te doen qua hypotheek. Zodat we een bedrag kunnen financieren voor de verbouwing. Details zijn nog niet bekend. Het ziet er wel gunstig uit. Wordt vervolgd.

Would you like to comment?

 1. mmm, ik zou er toch voor kiezen om die 189 euro in mijn portemonnee te houden, maar ik heb dan ook niets met gadgets/ipads.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Fijn dat je zo'n bedrag krijgt van je werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Top!
  Maar ik zou eerst kijken of je het verschil zit tussen eentje met retina scherm en eentje zonder,
  Vaak ziet de 'normale' mens het niet.
  en het scheelt veel geld

  BeantwoordenVerwijderen