Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
09 november 2013

Het klushuis

Vanmiddag was het dan zo ver. We waren al op tijd bij het huis voor de bezichtiging. De makelaar kwam er net aan en mijn vader ook.

Complimenten voor de fotograaf van de makelaardij. Op de foto's zag het er nog wel aardig uit. Maar wat een slechte constructies en afwerking van de gedane werkzaamheden. Ik was erg blij dat ik gisteren het huis van de buren had gezien. Zodat ik ondanks alle nog aanwezige troep in het huis ook het potentieel kon zien.

De ruimte in het huis is fijn. De ligging van het huis ook. Prima buurt met allemaal goed onderhouden woningen. Van het huis is zeker iets te maken. Wel met het nodige werk, de tijd en een zak met geld.
Dit was het eerste huis waar mijn vader ook enthousiast over was. Gezien zijn ervaring met verbouwen en bedragen die daar mee gemoeid zijn wel uitzonderlijk te noemen.

Hij raadde ons aan er goed over na te denken, maar ook niet al te lang te wachten met een beslissing nemen. Nou... aangezien wij al jaren iets anders willen en best veel huizen hebben bekeken, hadden we hier ook geen moeite mee haha.

Dus een email opgesteld naar de makelaar, met een uiterst bod onder allerlei voorwaarden. Loopt tot en met volgende week vrijdag. Zooo spannend. Ik ben ook op slag ontzettend moe (nou ja, 01.45 uur pas gaan slapen vannacht, dat zal ook wel mee spelen).

Ik ben heel benieuwd. Wellicht kan ik binnenkort de blogtitel aanpassen naar het rijke wijf gaat verhuizen. Ik hou jullie op de hoogte.

Would you like to comment?

 1. Wat een emoties allemaal, kan me best goed voorstellen dat slapen lastig is.
  Duimen voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend! Toch wel een reƫel maar toch flink onder de vraagprijs bod gedaan he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat spannend! En nog een week wachten! Ik blijf nog een poosje doorduimen voor jullie! Ik ben heel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het dan moeilijk om je keus te maken.. wij hadden met ons huidige huis precies eender!
  Prachtige locatie, mooie goed onderhouden huizen, leuke buren noem maar op, maar pfftt wat moest er veel gebeuren.
  Je kunt ook zo zien, nu ze 35000 gezakt zijn heb je dat geld weer om de boel te renoveren?
  En alles hoeft toch niet tegelijk, eerst de noodzakelijke dingen en daarna de rest?
  Ik wens jullie heel veel wijsheid en ben benieuwd hoe het gaat uitpakken.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat spannend en goed dat jullie door de troep hebben kunnen kijken. Dat moesten wij ook, hebben een huis gekocht met 25 jaar achterstallig onderhoud. We wonen er nu 2 jaar in, het klussen is bijna gedaan, en o...wat een fijn huis is het geworden! Sterkte deze week met het wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke spannend! Ik begrijp dat je bod meteen het laatste is?
  Wel fijn dat je eerst bij de buren hebt mogen kijken.
  Kduim met je mee..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. duimerdeduimerdeduimerdeduimerdeduimenzenz...... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooohhh, heel erg veel succes gewenst met jullie overwegingen. Hopelijk wordt dit het huis voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen