Doorgaan naar hoofdcontent

Het is een kwestie van geduld

Volgens mij is dat ook de titel van een liedje... Het is een kwestie van geduld... voor heel Holland limburgs l... of zoiets.

Mijn geduld werd vandaag aardig getest. 70 km op de snelweg van huis tot aan werk, doordat ik met mijn mini auto achter een vrachtwagen reed en niet in kon halen.

Werk op een andere locatie, vanwege een spontane vrije dag van collega. Waardoor ik overnam wat zij zou doen. En mijn eigen werk ruim 2,5 uur moest wachten.

Het bestelde kado voor mijn moeder, wat vandaag geleverd zou worden, maar niet kwam. Maar waar ik wel 2,5 uur voor thuisbleef. Voordeel is dat alles weer schoon en opgeruimd is :) 

Het meeste geduld moet ik hebben nu inzake de beslissing van de bank van de verkopende partij over ons nieuwe huis. Uiterlijk 20 december horen we wat het wordt. De voorlopige koopovereenkomst is getekend. Jihaa. Ok, bijna jihaa haha.

Morgen nog tot 14.30 uur werken. Om 15.30 uur lekker naar de kapper. Knippen en kleuren. Bij de 'dure' kapper. Heerlijk. En dan is het weekend. Vrijdagavond begint de workshop. Vrijdagmiddag nog op ziekenbezoek bij mijn schoonmoeder. Morgen krijgt ze de uitslag van tests en een scan. Dan hoort ze ook hoe en wat inzake het revalidatieplan. Dat gaat gelukkig weer de goede kant uit.

22.22 uur is het nu. Altijd bijzonder die vier dezelfde cijfers wanneer ik op de klok kijk. Het lijkt me heerlijk om lekker op tijd te gaan slapen. De spanning en sensatie van de afgelopen dag begint zijn tol een beetje te eisen. 
Dus doe ik de computer lekker uit. Laat ik me niet meer verleiden tot het lezen van blogjes en ga ik dromen van een heerlijk huis met tuin. Zzzzzzzz.

Reacties

  1. Fijn dat er weer wat vooruitgang lijkt te zijn, nog even een maand in de zenuwen, maar misschien gaat die wel zo voorbij!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar 💗  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geïnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk