Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 november 2013

Het is een kwestie van geduld

Volgens mij is dat ook de titel van een liedje... Het is een kwestie van geduld... voor heel Holland limburgs l... of zoiets.

Mijn geduld werd vandaag aardig getest. 70 km op de snelweg van huis tot aan werk, doordat ik met mijn mini auto achter een vrachtwagen reed en niet in kon halen.

Werk op een andere locatie, vanwege een spontane vrije dag van collega. Waardoor ik overnam wat zij zou doen. En mijn eigen werk ruim 2,5 uur moest wachten.

Het bestelde kado voor mijn moeder, wat vandaag geleverd zou worden, maar niet kwam. Maar waar ik wel 2,5 uur voor thuisbleef. Voordeel is dat alles weer schoon en opgeruimd is :) 

Het meeste geduld moet ik hebben nu inzake de beslissing van de bank van de verkopende partij over ons nieuwe huis. Uiterlijk 20 december horen we wat het wordt. De voorlopige koopovereenkomst is getekend. Jihaa. Ok, bijna jihaa haha.

Morgen nog tot 14.30 uur werken. Om 15.30 uur lekker naar de kapper. Knippen en kleuren. Bij de 'dure' kapper. Heerlijk. En dan is het weekend. Vrijdagavond begint de workshop. Vrijdagmiddag nog op ziekenbezoek bij mijn schoonmoeder. Morgen krijgt ze de uitslag van tests en een scan. Dan hoort ze ook hoe en wat inzake het revalidatieplan. Dat gaat gelukkig weer de goede kant uit.

22.22 uur is het nu. Altijd bijzonder die vier dezelfde cijfers wanneer ik op de klok kijk. Het lijkt me heerlijk om lekker op tijd te gaan slapen. De spanning en sensatie van de afgelopen dag begint zijn tol een beetje te eisen. 
Dus doe ik de computer lekker uit. Laat ik me niet meer verleiden tot het lezen van blogjes en ga ik dromen van een heerlijk huis met tuin. Zzzzzzzz.

Would you like to comment?

  1. Fijn dat er weer wat vooruitgang lijkt te zijn, nog even een maand in de zenuwen, maar misschien gaat die wel zo voorbij!

    BeantwoordenVerwijderen