Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
09 november 2013

Feest'varken'

Ja, ik niet hoor. Manlief vierde vandaag zijn verjaardag. Nouja, echt feest was het niet. Alleen mijn ouders waren er vanavond voor koffie met gebak. Uit Canada de felicitaties van zijn broer. Uit Amerika hetzelfde, dan van zijn zus. Ook zijn ouders en vrienden wonen niet echt in de buurt, dus moest hij het hebben van zijn digitale feestboekvrienden en ons. 

We hebben gezellig een kaartspel gedaan met zijn allen. Wel om echt geld. Het spel heet ruiten 7, is superleuk, ook onze dochter vond het gaaf. We speelden met 1 en 2 centen munten. Die hou ik altijd apart. Zodat het voor iedereen toch 'net' een beetje spannend is.

Wat ook spannend is..... Morgen gaan we een koophuis bekijken. In theorie is de financiering hiervoor mogelijk. We hadden het huis al eerder op de bewaarlijst gezet bij F.unda. Maar het is onlangs 35.000 euro in prijs gezakt! 
Om 12.30 uur hebben we de bezichtiging. Gelukkig gaat mijn vader mee. 
Ik ben vanmiddag vanuit mijn werk naar het huis toe gegaan. Het is de rechterhelft van een twee onder een kap. Ik ben zo brutaal geweest om bij de toekomstige buren aan te bellen. Hun kant van het huis is namelijk uitgebouwd, super geschilderd en gevoegd.

Om een idee te hebben wat mogelijk is voor ons, wilde ik het graag zien. Ik mocht binnenkomen, heb een en ander gezien en heb een heel fijn gesprek gehad met onze toekomstige buurvrouw. Ik zie ons daar al helemaal wonen. Maargoed, nu eerst maar een paar uurtjes slapen. En dan morgen bekijken of het echt een huis voor ons is.

Duim je mee? Vast bedankt.

Would you like to comment?

 1. Wellicht heb je wat aan de gratis huiZenkijkerapp van de à.bn Amro, die geeft aan waar je in welke ruimte op moet letten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf en spannend! ik duim voor het geval jullie willen dat t gaat lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superspannend!!! Duimerdeduimerdeduim...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pas nou op dat je niet te enthousiast overkomt....
  Heel veel succes, ik hoop dat het aan je verwachtingen voldoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannende tijden inderdaad. Duim voor je.

  BeantwoordenVerwijderen