Doorgaan naar hoofdcontent

Dagje met de trein

We zijn weer veilig thuis. Vanmorgen om 11.19 uur met de trein vertrokken en zojuist om 20.50 uur weer, 'volledig gaar' binnengekomen.
Fijn om mijn schoonouders weer gezien en gesproken te hebben. Het gaat wel een stuk beter met mijn schoonmoeder. Ze heeft een lichte beroerte gehad. Haar linkerbeen doet/kan vrijwel niets meer. Gelukkig is er qua spraak geen uitval. Zodra ze weer kan lopen, mag ze weer naar huis.

In de trein heb ik een japans haakschema uitgeplozen. Wat ik aan de hand daarvan heb gemaakt, lijkt best aardig :) Enige voordeel van zo lang zitten, is dat ik niets anders kan doen dan zoveel mogelijk ontspannen.

Morgen 'gewoon' weer aan het werk. Voor het huis de afspraken voor een taxatie en een bouwkundige keuring regelen. Notaris hebben we uitgekozen en doorgegeven aan de makelaar van de verkopende partij. Nieuwe werkgeversverklaring van mijn werk is binnen (iets hoger loon n.a.v. een CAO wijziging). Dus regeltechnisch nu de zaken redelijk op orde en op schema. Dan hoef ik alleen nog maar het uit knopje van mijn gedachten te vinden.

Aankomend weekend onze workshop in het kader van een boek schrijven en zelf uitgeven. Helaas heb ik nog niet alle huiswerk gedaan. Gisteren een aantal video's bekeken. Ik verheug me wel op de workshop. Even afleiding. Dan nu een grote kop thee en een beetje warm worden. 

Reacties

  1. Hee gaaf! Daar ga ik ook heen! En... idd.. ook nog niet al het huiswerk gedaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar šŸ’—  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geĆÆnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk