Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 november 2013

Dagje met de trein

We zijn weer veilig thuis. Vanmorgen om 11.19 uur met de trein vertrokken en zojuist om 20.50 uur weer, 'volledig gaar' binnengekomen.
Fijn om mijn schoonouders weer gezien en gesproken te hebben. Het gaat wel een stuk beter met mijn schoonmoeder. Ze heeft een lichte beroerte gehad. Haar linkerbeen doet/kan vrijwel niets meer. Gelukkig is er qua spraak geen uitval. Zodra ze weer kan lopen, mag ze weer naar huis.

In de trein heb ik een japans haakschema uitgeplozen. Wat ik aan de hand daarvan heb gemaakt, lijkt best aardig :) Enige voordeel van zo lang zitten, is dat ik niets anders kan doen dan zoveel mogelijk ontspannen.

Morgen 'gewoon' weer aan het werk. Voor het huis de afspraken voor een taxatie en een bouwkundige keuring regelen. Notaris hebben we uitgekozen en doorgegeven aan de makelaar van de verkopende partij. Nieuwe werkgeversverklaring van mijn werk is binnen (iets hoger loon n.a.v. een CAO wijziging). Dus regeltechnisch nu de zaken redelijk op orde en op schema. Dan hoef ik alleen nog maar het uit knopje van mijn gedachten te vinden.

Aankomend weekend onze workshop in het kader van een boek schrijven en zelf uitgeven. Helaas heb ik nog niet alle huiswerk gedaan. Gisteren een aantal video's bekeken. Ik verheug me wel op de workshop. Even afleiding. Dan nu een grote kop thee en een beetje warm worden. 

Would you like to comment?

  1. Hee gaaf! Daar ga ik ook heen! En... idd.. ook nog niet al het huiswerk gedaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen