vrijdag 11 oktober 2013

3 maanden vakantie

Had ik ze nu maar, die 3 maanden vakantie :) Vanmorgen was de uitgang van mijn bed wel heel slecht te vinden. Ik had bedacht dat ik de wekker wel eens op de tijd kon zetten dat ik ook ECHT moet opstaan. Dus zonder 'snoozen' zeg maar. Dat was een slecht plan. Ik moest echt van heeeeel ver ergens in dromenland komen.

Gelukkig had ik gisteravond wel bedacht wat ik zo ongeveer aan zou doen vanmorgen. En manlief is zo lief om elke dag mijn ontbijt en lunch klaar te maken. Dus reed ik nog redelijk op tijd richting tankstation.
De nieuwe bolide was wel toe aan wat liters benzine.

Helaas kreeg ik de tankdop #@%&!!!! niet open en reed weer naar huis voor andere sleutels. Dankzij handige man ging de dop open. Gauw terug naar het tankstation. Getankt en toen ik weg wilde rijden zag ik dat de rij de bocht om vast stond. Brug omhoog. Boooooot, voor de tigduizendste keer de afgelopen dagen. Ik dacht slim te zijn en reed door naar de volgende brug. Maar het schip (boot mag ik niet zeggen van mijn collega, haar man is schipper, geen boter :)) vaarde als het ware mijn kant op.

Voor straf moest ik enorm lang wachten. En zo was ik pas na 8.00 uur op mijn werk. Maargoed, het is vrijdag, dus ik heb mijn pauzes doorgewerkt om het te compenseren.

Die 3 maanden vakantie.... Volgend jaar heb ik 320 uren verlof staan. Ik heb eergisteren 80 uren bijgekocht. Wat een luxe idee zeg. Heerlijk. Binnenkort maar eens wat vakantieplannen maken.

Nu aan de cappuccino met een mega gevulde koek. Joggingbroekje is al aan. En de verwarming ook, voor het eerst. Fijn weekend allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten