zondag 13 oktober 2013

20 gratis kaarten voor National Achievers Congress

Het National Achievers Congress. Ruim een maand geleden schreef ik er al over. Nog een week en dan is het zo ver. Gisteren kreeg ik van de mede organisator een leuk bericht in mijn mailbox. Ik mag 20 'relatie' kaarten weggeven. Ter waarde van 97 euro. Zo maar.... (Omdat ik zo leuk blog misschien, dat laatste verzin ik er zelf bij haha).

Maar zonder gein. Mocht je geïnteresseerd zijn in een weekend vol goede sprekers, over persoonlijke en financiële ontwikkeling en je hebt daar volgende week 2 dagen de tijd voor, ga dan zeker heen.

Aanmelden is simpel. (Verouderde link verwijderd).Helemaal onderaan de pagina zie je de tickets. Kies geen betaalde tickets aan, maar klik op 'click here to enter a promotion code'. Daar typ je:
NACgift vervolgens klik je op ok. Dan krijg je de mogelijkheid te kiezen voor een gratis kaart.

Je vult je gegevens in en je krijgt de kaart per email.
De promotie loopt tot en met morgenavond. Ik zou het heel gaaf vinden om hier iemand blij mee te maken. Laat je me het weten of je gaat? Wie weet ontmoeten we elkaar dan volgende week in Amsterdam.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk en lief dat je aan je lezers denkt :) Zou hier graag heen willen, maar met 38 weken zwanger vind ik het toch net iets te ver.... Helaas moet ik dus overslaan, want had het wel heel interessant gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan ik me helemaal voorstellen @Daantje Lekker ontspannen en genieten van de laatste dagen of weken... Ik schrijf er vast wel over op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen